Üstüste sekizinci kez..

Kurulduğu günden bugüne yer aldığı tüm turnuvalarda şampiyonluğun bir numaralı favorisi olan ve Türkiye Süper Ligi'nde aldığı mağlubiyet bir elin parmaklarını geçmeyen Galatasaray TSB takımı, geçtiğimiz hafta sonu elde ettiği Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nun ardından ligin 16. haftasında Bornova Barışgücü ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona ezici bir üstünlük kuran ve maçı çok rahat bir tempoda götüren Sedat İncesu'nun öğrencileri sahadan 62-28 galip ayrılarak sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bitime iki hafta kala namağlup durumda bulunan Engelsiz Aslanlar böylelikle üstüste sekizinci kez lig şampiyonluğu yaşamış oldu. 

İspanya'da elde edilen IWBF Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından Ahmet Cömert Spor Salonu'nda taraftarıyla buluşan takımımızı başkan Ünal Aysal da yalnız bırakmazken, karşılaşma sonrasında Engelsiz Aslanlar taraftarlarımızla birlikte şampiyonluğu kutladı. Bu arada ufak bir bilgi verelim. Sedat İncesu'nun öğrencileri en son 2 yıl önce (6 Mayıs 2012) IWBF Şampiyonlar Ligi finalinde RSV-Lahn Dill takımına kaybetmişti. O günden bugüne, namağlup..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0