Elinizden geleni ardına koymayın..

TBF'nin kararını tanımayıp maça çıkmama kararı aldıktan sonra birilerinin direktifiyle "Galatasaray ligden men ediliyor, Avrupa'dan ihraç edildi" haberleri yazanlar, bugün UEFA'nın yaptığı resmi açıklamanın ardından "UEFA'dan Galatasaray'a büyük şok" haberleri yapmaya başladı. Talimatlardan, yönetmeliklerden ve kurallardan bi'haber olan kural tanımazların yaptıkları sadece bunlarla da sınırlı değil. Spor medyasını yönlendirmeye çalışan ve borsayı manipüle etmeye çalışan SATILIK KALEMLER VE KUKLA EDİTÖRLER yine dört bir koldan saldırmaya başladı. Unutulmasın ki; Galatasaray bugüne kadar kendisine yapılan siyasi baskılar dahil olmak üzere, tüm baskılara karşı dik durmasını bilmiştir. Galatasaray bugüne kadar ne "birilerinin" adamı olmuş, ne "paralel" yapılara dokunmuş ne de "cemaatçi" kesme yakınlaşmıştır. Galatasaray bugüne kadar hiç bir konuda siyasi iradelere sığınıp, şovenizm peşinde koşup bir takım ideolojileri kendisine çıkar amaçlı kullanmamıştır. Kısacası; hiç bir Galatasaraylı bugüne kadar hiç bir yerde ve hiç bir ortamda "Ali İsmail Korkmaz" diye bağırdıktan sonra, "Recep Tayip Erdoğan" diye pankart asmamıştır. Galatasaray; siyasi ideolojileri, duygu ve düşünceleri kişisel çıkarları uğruna kullanacak kadar alçalmamıştır.

Ey satılık kalemler, kuklalar!
Biz bugünden itibaren sizleri deşifre etmek ve kenara not almak için çabalayacağız. Ancak siz de unutmayın ki, Galatasaray bugüne kadar kimseye boyun eğmedi ve eğmeyecek! Sizin gibi sahtekarlara, meydanı bırakacak değiliz. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Koyarsanız namertsiniz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0