Hazırlık Kampı, 1.Etap: Avusturya

Yeni sezon öncesi teknik adam arayışlarını sürdürmeye devam eden Galatasaray'da, sezonun ilk yurt dışı kampının program detayları belli oldu. 2014-15 futbol sezonunda Süper Lig'de şampiyon olup dördüncü yıldıza ulaşmayı hedefleyen ve Şampiyonlar Ligi'nde de gruplardan çıkarak üç sezon üstüste gruplardan çıkma başarısını yakalamak isteyen Galatasaray, yeni sezonun ilk çalışmalarını 5 Temmuz'da gerçekleştirecek. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk olarak ay başından itibaren toplanacak olan Galatasaray, sezonun ilk yurt dışı kampı için 10 Temmuz günü Avusturya'nın yolunu tutacak.

11 Temmuz günü Avusturya'da başlayacak olan kamp çalışmaları 24 Temmuz tarihine kadar devam edecek ve sarı-kırmızılı ekip 25 Temmuz günü İstanbul'a dönecek. "Yukarı Avusturya" olarak adlandırılan bölgede yer alan Windischgarsten kentinde kamp çalışmalarını gerçekleştirecek olan Galatasaray, 14 günlük süre boyunca 4 hazırlık maçı yapacak. Takımımızın ilk yurt dışı kampında gerçekleştireceği maç programı şu şekilde;

15 Temmuz Salı, Linzer Stadium
Galatasaray - Lask Linz

19 Temmuz Cumartesi, Seekirchen Stadium
Galatasaray - Bayer Leverkusen

21 Temmuz Pazartesi, Steyr Stadium
Galatasaray - Vorwarts Steyr

23 Temmuz Çarşamba, Ernst Happel StadiumGalatasaray - Rapid Wien

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0