Sezon Öncesi: Galatasaray FXTCR

Geçtiğimiz sezonu 5. bitirdikten sonra play-off etabında Arkas'a kaybeden Galatasaray FXTCR kadro kalitesine oranla geçtiğimiz sezonu ideal bir konumda bitirdi desek yanlış olmaz. Fakat yine de bu armaya yakışan beklentileri aşamadığı da bir gerçek. Şimdi, yeni sezon öncesi Galatasaray FXTCR'de çıkan transfer dedikodularını ele alalım. Galatasaray Daikin haberinde olduğu gibi, bunların şimdilik bir dedikodu olduğunu unutmayalım. Gerçekleşme ihtimali çok yüksek olsa da, henüz resmi siteden açıklama yapılmadan bu transferler bitti diyemeyiz.

Üç kişi konuşuluyor, bunlardan ilki resmin sol üstünde yer alıyor. Kamil Baranek. Geçtiğimiz sezonu Fransa'nın Tours takımında tamamlayan 198 cm boyundaki Baranek 31 yaşında tecrübeli bir oyuncu. Kariyerinde bir çok takım forması giyen Çek Cumhuriyeti vatandaşı Kamil Baranek milli takım formasını da defalarca terletmiş bir oyuncu. Başarıları arasında bir Arjantin şampiyonluğu, iki Fransa Şampiyonluğu ve kupası, bir de yine Fransa Süper Kupası bulunuyor. Kamil, şampiyon bir takımdan geliyor. Geçtiğimiz yıllarda bu şekilde deneyimli oyuncular deneyen Galatasaray o oyuncuları destekleyemeyince üst sıralara tırmanamamıştı. Çek oyuncunun takıma vereceği çok şey olduğu kesin.

Sağ üst köşede ise bir tecrübeli Çek daha, Filip Rejlek var. 200 cm boyundaki oyuncu Brezilya Ligi takımlarından Vivo Minas'tan geliyor. Çek pasör çaprazının başarıları arasında Fransa Ligi şampiyonluğu bulunuyor. Rejlek, Brezilya Ligi'nde iki sezondur en başarılı pasör çaprazı seçilmiş. Tecrübeli bir oyuncu olan Rejlek dinamik takımımıza elinden geldiği desteği verdiği zaman takımımız başarılara ulaşacaktır.

Son olarak alt tarafta Samuel Tuia'yı görüyoruz.Geçtiğimiz sezonu Polonya takımı Skra Belchatow'da tamamlayan Samuel, Fransız doğumlu. 195 cm boyundaki oyuncu Fransız milli takımının da önemli bir smaçörü. Kariyerinde bir Fransa bir de Polonya ligi şampiyonluğu bulunan smaçör şu an için  en göze çarpan transfer olarak dikkat çekiyor. Etkili vuruşları olan 27 yaşındaki Tuia'nın 2009'da Türkiye'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Fransa forması ile bir de ikinciliği bulunuyor.

Şimdilik görünen transferler ile geçtiğimiz sezona nazaran daha kaliteli bir takım kuruluyor gibi. Hatırladığımız üzere günler önce menajerlik görevine eski kaptanımız Sinan Cem Tanık'ı getiren Galatasaray FXTCR yeniden yapılanma adına çıktığı bu yolda bizleri yeni sezonda yeni oyuncularıyla nasıl karşılayacak göreceğiz. Transferlerimize hayırlı olsun diyor, sarı-kırmızı forma altında nice başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0