Voleybol - Avrupa'da Rakiplerimiz Belli Oldu


Geçtiğimiz sezonda başarı anlamında bekleneni veremeyen Galatasaray voleybol takımları, tarihinde ilk defa hem bayanlarda hem erkeklerde aynı sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederken Galatasaray Daikin gruplardan sonraki aşamada elenmiş, Galatasaray FXTCR ise grup aşamasını geçememişti.
Ligde de beklenen sonuçları alamamalarından dolayı takımlarımız Avrupa kupalarında bu sezon daha alt kulvarda mücadele verecek. Galatasaray Daikin - Cev Cup, Galatasaray FXTCR ise Cev Challenge Cup'ta mücadele verecek. Geçtiğimiz hafta içinde çekilen kurada Galatasaray Daikin, Fransa takımı Le Cannet, Galatasaray FXTCR ise Finlandiya'nın Hurrikaani Loima takımlarıyla eşleşti.

Galatasaray Daikin - Rocheville Le Cannet eşleşmesinde ilk maç 11-13 Kasım 2014, ikinci maç 25-27 Kasım 2014 tarihlerinde oynanacak. Galatasaray FXTCR - Hurrikaani Loima eşleşmesinde ise ilk maç 4-6 Kasım 2014, ikinci maç 18-20 Kasım 2014 tarihlerinde oynanacak. 

Rakiplerimizin elle tutulur başarıları yok, kolay kura gözüküyor fakat tedbirli oynamak gerekiyor. Takımlarımıza Avrupa serüveninde başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0