TKBL'de Normal Sezon Fikstürü Belirlendi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2014-15 normal sezon fikstürü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan törenle belirlendi. Son şampiyon, aynı zamanda Euroleague ve Türkiye Kupası şampiyonu bayan takımımız Galatasaray Odeabank sezonu Beşiktaş deplasmanında açacak. 

Törene kulübümüz adına takım menajeri Müge Erdem katıldı. Takım menajerimiz yeni sezon için sağduyulu mesajlar vererek, yeni sezonda tüm takımlara başarılar diledi. Erdem; geçen sezonun muhteşem geçtiğini, aynı başarıları bu sezon da yaşamak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. TKBL'de normal sezon 29 Ekim Çarşamba günü açılacak. Lig periyodunun 4 Nisan'da tamamlanması bekleniyor. Play-off serilerinde her eşleşme 0-0 başlayacak. Çeyrek finalde 2, yarı finalde 3 galibiyeti yakalayan takımlar turu geçecekler. Final serisinde de tıpkı yarı final serisinde olduğu gibi 3 galibiyet şampiyonu belirleyecek.

Galatasaray Odeabank'ın ilk yarı fikstürü şöyle oluştu:
1. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray Odeabank
2. Hafta: Galatasaray Odeabank - Orduspor
3. Hafta: Galatasaray Odeabank - Botaş
4. Hafta: Hatay Bşb. - Galatasaray Odeabank 
5. Hafta: Galatasaray Odeabank - Mersin Bşb.
6. Hafta: Edirnespor - Galatasaray Odeabank
7. Hafta: Galatasaray Odeabank - İstanbul Üniv. BGD
8. Hafta: Osmaniye Gençlik - Galatasaray Odeabank
9. Hafta: Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe
10. Hafta: Adana ASKİ - Galatasaray Odeabank
11. Hafta: Galatasaray Odeabank - Orman Gençlik
12. Hafta: Canik Bld. - Galatasaray Odeabank
13. Hafta: Galatasaray Odeabank - Abdullah Gül Üniv.

Geçtiğimiz sezonun kuşkusuz en başarılı basketbol takımı olan Galatasaray Odeabank, yeni sezonda da rüyayı devam ettirmek istiyor. İç transferde önemli isimlerle anlaşan takımımız, giden oyuncuların yerini kısa sürede kapattı. Nuria Martinez, Jelena Dubljevic ile anlaşıp; Sancho Lyttle, Kelsey Bone gibi önemli isimlerle sözleşme yeniledi. Euroleague, TKBL ve Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray Odeabank bu sezon da ligin en flaş takımı olacak gibi gözüküyor.

FCNBlog ekibi olarak Sarayın Sultanları'na 2014-15 sezonunda başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0