Avrupa Kupası maçlarında forma sponsorumuz THY..

Mayıs ayında forma sponsoru Türk Telekom ile tamamlanan sözleşmesinin ardından yeni sponsor arayışlarına giren Galatasaray, yeni sezonda mücadele edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında forma sponsorluğu için Avrupa'nın en büyük havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı ya da kısaca THY ile anlaşma sağladı. Bir yıl sürecek olan anlaşma kapsamında Galatasaray'ın forma sponsoru olarak Avrupa Kupaları'nda oynayacağımız tüm karşılaşmalarda formamızda yer alacak olan THY, ayrıca kulübümüzün ulaşım işbirlikçisi olarak devam edecek.

Avrupa'nın en büyük firmalarından birisi olan THY, bildiğiniz üzere Avrupa'nın en büyük basketbol oluşumu Euroleague'in de isim sponsorluğunu yürütüyor. THY ayrıca global sponsorluklar kapsamında Barcelona, Manchester United, Borussia Dortmund gibi takımlarla işbirliği içerisinde yer alıyor. Avrupa'da yeni zaferlere hep birlikte imza atmak dileğiyle..

Galatasarayımızın yeni sezonda Avrupa Kupaları'nda giyeceği formalar şu şekilde..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0