Galatasaray'ın ligdeki forma sponsoru Huawei..

Avrupa'nın en büyük havayolu şirketi Türk Hava Yolları ile bu sezon yalnızca Avrupa Kupası maçlarında geçerli olmak üzere sponsorluk anlaşması imzalayan Galatasaray, yeni sezonda yerel organizasyonlarda geçerli olmak üzere Çin Halk Cumhuriyeti menşeli dünyanın en büyük ağ ve telekomunikasyon cihazı üreticisi Huawei ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 17 Eylül Çarşamba günü Ali Sami Yen Arena'da gerçekleştirilecek imza töreninin ardından bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında Huawei'nin logosunu formasında taşıyacak olan Galatasaray, gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmasıyla Türkiye'de de bir ilke imza attı. Kulübümüz bu anlaşmadan yıllık 4.130 milyon dolar kazanacak.

Bu sezon Avrupa Kupası maçlarında farklı, Türkiye'de gerçekleştirilecek olan organizasyonlarda farklı forma sponsoruyla mücadele edecek olan Galatasaray, gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllığına bir dünya deviyle daha sözleşme imzaladı. Önümüzdeki sezon devreye girecek olan sponsorluk anlaşmasının detaylarının daha sonra açıklanacağını da belirtelim. Şimdiden bir beklentiye girilmemesi adına... Huawei firması her ne kadar ülkemizde çok fazla tanınmasa da, dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi olduğunu belirtelim. Ericsson ve Motorola ile ortaklık anlaşmaları bulunan Çinli telekomunikasyon devinin ayrıca Türk Telekom ve Vodafone'un resmi olarak kablosuz modemlerinde iş ortaklığı dikkat çekiyor. Yeni nesil telekomünikasyon teknolojilerinde öncü bir firma olmasının yanı sıra Huawei Device, 2011 yılı sonu itibarıyla dünya genelinde 500′den fazla operatöre hizmet vermektedir.

Çin devinin ayrıca İtalyan ekibi AC Milan, Alman ekipleri Schalke 04 ve Borussia Dortmund, Hollanda'nın en büyüğü Ajax, İspanyol ekibi Atletico Madrid, Avrupa'nın en büyük liglerinden İspanya La Liga, FIBA Dünya Şampiyonası yarı finalisti Litvanya Basketbol Federasyonu gibi dikkat çeken sponsorluklara da sahip bulunuyor.

Galatasarayımızın yeni sezonda Türkiye'deki organizasyonlarda giyeceği formalar şu şekilde;

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0