Barbara Turner resmen Galatasaray'da!

Transfer çalışmalarının sonuna yaklaşan Galatasaray kadın basketbol takımımız; Nuria Martinez, Jelena Dubljevic, Queralt Casas'tan sonra bir başka önemli oyuncu ile daha anlaştı. Geçtiğimiz sezon Botaş forması giyen Barbara Turner (Bahar Öztürk) ile 1+1 seneliğine anlaşan takımımız, yerli rotasyonuna önemli bir takviye yaptı. 

WNBA kariyeri çok parlak olan Turner, Seattle'da basketbol kariyerine başladı. Daha sonra Houston ve Connectitut Sun takımlarında boy gösterdi. WNBA'de sayısız bireysel başarıları bulunan tecrübeli forvet, 2006 yılında Avrupa'ya atıldı. 2006'dan beri TKBL'de forma giyen ve vatandaşlık hakkı kazanan Barbara Turner, yerli oyuncular içinde skorer kimliği ile ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz sezonu ülkemizde Botaş forması giyerek geçirdi ve 16.3 sayı, 4 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti. Yerli rotasyonumuz için çok kritik bir hamle yaptık. Forvet pozisyonlarının ikisinde forma giyen başarılı oyuncu, 1.83 boyunda ve güçlü bir fiziğe sahip. Geçtiğimiz sezon ligdeki en önemli skorerlerden biriydi. Bu transfer sadece lig için değil, Avrupa'daki ilerleyişimiz için de büyük bir önem arz ediyor. Takıma en kısa sürede adapte olup, takımın skorer kimliğinde önemli bir rol alacağını düşünüyorum.

FCNBlog ekibi olarak Barbara Turner'a sarı-kırmızılı forma altında başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0