Cesare Prandelli: Savaşacağız..

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Arsenal deplasmanında sahaya çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Cesaré Prandelli karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Emirates Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan dünyaca ünlü İtalyan teknik adam yarın büyük ve zorlu bir takıma karşı oynayacaklarını ancak her ne olursa olsun, son düdüğe kadar savaşmaktan çekinmeyeceklerini belirtti. Cesare Prandelli taktik ve teknik konularda herhangi bir açıklamada bulunmazken, Sneijder'i ortasahada kullanabileceğini belirtti. Prandelli'nin basın toplantısındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde...

"Antrenmanlarda geçen maçtan fiziksel sorun yaşayan oyuncuları anlamaya çalışacağız. Eğer varsa değişiklikler olabilir. Tabii Sivasspor maçı sonrasında da konuşmuştuk. 1 saat çok iyi oynadık. Boşlukları doldurduk. Yarın da zor bir maç olacak. Deneyimli bir rakibe karşı oynayacağız.

Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ancak dengeli de oynamamız gerekiyor. Bizi zorlamaya çalışacaklardır. Sakatlıklardan dolayı bazı önemli oyuncuları bize karşı forma giyemeyecek ancak Arsenal kadrosu kaliteli oyuncularla dolu bir takım. Takım halinde oynamayı biliyorlar. Biz de büyük bir takım olarak her zaman yaptığımız gibi sahaya çıkıp oyunumuzu oynamaya çalışacağız.

Yüksek kilometreleri her maçta yapmamız gerekiyor. Sivasspor karşısında koşu mesafesinde yakaladığımız 110 kilometre, Avrupai bir ortalama. Her maçta bu ortalamayı tutturmak istiyoruz. Dizilişle ilgili bir not vermeyeceğim. Her zaman yaptığımız gibi koşan ve mücadele eden bir takım göreceksiniz. Büyük bir takım gibi sahaya çıkıp savaşımızı vereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz. Belirli bir oyunu ortaya koyan bir takım seyredeceksiniz yarınki mücadelede. Kendi oyunumuzu oynayacağız.

Ben doğrusunu söylemek gerekirse, Sneijder'in  bu pozisyonda (orta sahanın merkezinde) karakterini, bilgisini, kalitesini ortaya koyduğunu ve bunun takıma çok yararlı olduğunu düşünüyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0