Paidar Demir Turnuvası | Galatasaray 1-3 Halkbank..

Galatasaray FXTCR erkek voleybol takımımızın ev sahipliğinde, efsane kaptanımız Paidar Demir adına düzenlenen Uluslararası Paidar Demir Voleybol Turnuvası'nda sona gelindi. Turnuvanın son gününde, şampiyonu belli edecek müsabakada Galatasaray FXTCR, Halkbank'a 1-3 mağlup olurken, İBB'de Yunan rakibi Olympiakos'u 3-0 mağlup ederek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Son gün, turnuvanın kağıt üzerinde en kuvvetli ekibi olarak gözüken Halkbank ile mücadele eden takımımız ilk sete ne yazık ki tutuk başladı. Savunmada ve hücumda istediği performansı gösteremeyen ekibimiz ilk setten 18-25 mağlup çıktı. İkinci sette toparlanan Filenin Aslanları, gösterdiği mücadele ile ikinci setin başa baş gitmesini sağladı. Bir ara Halkbank farkı 3'e çıkarsa da Tuia'nın etkili servisleri ile fark kapandı. İkinci teknik moladan sonra ise takımımız daha üstün bir oyun sergileyerek setten 25-21 galip ayrıldı ve durumu 1-1'e getirdi.

Üçüncü sette başa baş süren mücadeleler uzun rallilere sebebiyet verdi ve bizler için izlemesi gayet keyifli bir set haline geldi. Fakat ne yazık ki nefesi yetmeyen erkek voleybol takımımız bu seti 23-25 kaybederek üstünlüğü tekrar Halkbank'ın eline verdi. Son sette biraz motive düşüklüğü yaşayan Galatasaray FXTCR, hücumda ve savunmada hatalar yaptı ve seti 18-25, maçı da 1-3 kaybederek turnuvayı Halkbank'ın gerisinde 2. tamamlamış oldu. Halkbank bu sonuçla turnuvayı şampiyon tamamladı.

Günün diğer maçında ise Olympiakos'u 3-0 mağlup eden İBB, puanını 4'e çıkararak turnuvayı üçüncü sırada bitirdi. Son sırada ise, ikinci gün Halkbank'ı 3-2 mağlup edip 2 puan elde eden Olympiakos yer aldı.

Böylece bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Paidar Demir Turnuvası'nda ödül seremonisi ardından kapanış yapılmış oldu. Ayrıca turnuvanın en değerli oyuncusu ise Halkbank'tan Sokolov seçildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0