Hazırlıkta Efes Şoku..

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçlarına devam eden Galatasaray Liv Hospital, bir başka Euroleague temsilcimiz Anadolu Efes ile karşı karşıya geldi. Basına ve taraftara kapalı olarak mavi-beyazlı takımın Merter Tesisleri'nde oynanan maçta Anadolu Efes'e 73-56 yenilen takımımız hazırlık maçlarındaki 2. farklı mağlubiyetini aldı.

Tam kadro maça başlayan Galatasaray'da Pocius 15 sayı, Erceg 12 sayı ile oynadı. Başka hiçbir oyuncusundan çift haneli skor katkısı alamayan takımımızda Vladimir Micov, Carlos Arroyo ve Pietro Aradori sönük kaldı. Geçtiğimiz hazırlık maçında Pana'ya karşı her skorer oyuncumuzdan katkı aldığımızda ne kadar etkili bir takım olduğumuzu göstermiştik. Ama Anadolu Efes Nolan Smith dahil olmak üzere tüm kısalarımız üzerinde çok iyi savunma yaptı. Arroyo 3, Smith 6, Aradori 5 ve Micov 2 sayıda kaldılar. Furkan ve Erceg'den skor bulmasak ve Pocius kaldığı yerden devam etmese 56 sayıya bile ulaşamayacak bir hücum performansı sergilemiş olacaktık. Tabii bunda üçlük çizgisinin gerisinden %25 ile oynamamızdan da payı yüksek. Dengesiz atışlar veya boş atışları kaçırmış olabiliriz hazırlık maçında kalabileceğini düşündüğümüz bir yüzde. Bu takımda net şutör eller çok fazla. %25'lik yüzde takımdaki şutörler için berbattan öte bir yüzde. Sezon içerisinde böyle bir sorunla karşılaşmayız umarım karşılaşacağımızı da sanmıyorum. Sorun 17 top kaybında. Bunun üstüne gitmek gerek çünkü Arroyo ve Smith dışında topu yönlendirme becerisi yüksek olan 2-3 pozisyonunda oyuncularımız var. Bu sayı bu takıma yakışmaz, fazla büyümeden bu sorun çözümlenmeli.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0