Paidar Demir Turnuvası | Galatasaray FXTCR 3 - 0 Olympiakos

Efsane kaptanımız Paidar Demir anısına her yıl sezon öncesinde düzenlenen Uluslarası Paidar Demir Turnuvası'nda ilk gün geride kaldı. Ev sahibi avantajı ile baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray FXTCR erkek voleybol takımı, Olympiakos karşısında 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılırken, ortaya koyduğu oyunla gelecek adına umut verdi. Turnuvanın diğer takımlarından Halkbank ise İstanbul BB'yi mağlup ederek gruplara 3 puanla başlamış oldu.

Maça kaptan Selçuk Keskin, İbrahim Emet, İbrahim Akşeker, Filip Rejlek, Samuel Tuia, Yasin ve liberoda Mehmet’le başladık. İlk sette teknik molaya başa baş giden bir mücadele izledik. 8-7 önde geçtiğimiz ilk teknik molanın ardından Olympiakos daha iyi bir oyun ortaya koysa da mücadeleye devam eden takımımız ikinci teknik molaya sadece bir sayı farkla mağlup girdi. Ikinci teknik molanın ardından ağırlığını ortaya koyan takımımızda Rejlek'in etkili servisleri ve akabinde gelen hücumlarımız ile ilk seti 25-22 kazandık. 

Ikinci sete oldukça iyi başlayan ekibimiz teknik molaya 8-2 önde girdi. Moladan sonra da etkili oyununa devam eden Galatasaray FXTCR, ikinci teknik molaya farkı daha da arttırarak 16-7 önde girdi. Farkı koruyarak seti 25-16 kazandık ve maçta durumu 2-0'a getirdik. 

Üçüncü sette Olympiakos daha istekli olsa da etkili oyununu yakalayan takımımız 8-5 önde girdiği ilk teknik moladan Olympiakos'un iyi oyunu ile çıktı ve skor 11-14 olunca mola almak zorunda kaldık. Ikinci teknik molaya 14-16 geride girdikten sonra hücumda daha etkili oynamaya başlayarak önce farkı kapattık, sonra da setin son bölümünde üstünlüğü yakalayarak seti 25-22, maçı da 3-0 galip bitirdik. Böylece ev sahibi olduğumuz turnuvaya gayet iyi başladık. 

Takımımız turnuvanın ikinci gününde bugün (Pazar) saat 18:00'de ilk maçta Halkbank'a mağlup olan İBB'yi ağırlayacak. Burhan Felek Spor Salonu'ndan oynanacak maça girişler ücretsiz olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0