Paidar Demir Turnuvası | Galatasaray FXTCR 3-2 İBB

Efsane kaptan Paidar Demir anısına düzenlenen Uluslararası Paidar Demir Voleybol Turnuvası'nda 2. gün de geride kaldı. Galatasaray FXTCR ev sahipliğinde, Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan maçlarda takımımız Galatasaray FXCR, İBB'yi 3-2 ile mağlup ederken, ilk günde bizim 3-0 mağlup ettiğimiz Olympiakos ise Halkbank'ı aynı skorla 3-2 mağlup etti.

Takımımız, İBB karşısında sahaya Selçuk Keskin, Yasin, Doğukan, Hakan, Filip Rejlek, Samuel Tuia ve liberoda Mehmet’le çıktı. İBB ise Özkan, Tomi, Matic, Antanovich, Fatih, Murat ve liberoda Burak’dan oluşan ilk altıyla maça başladı.

İBB maça etkili başlayarak ilk teknik molaya 6-8 önde girdi. Başa başa geçen sette ikinci teknik molaya girerken takımımızın 16-15'lik üstünlüğü vardı. Setin son bölümünde bloklar ile etkili olan Galatasaray FXTCR, bir sayılık uzatmaya giden seti 26-24 kazandı.

İkici sete çok etkili başlayan takımımız ilk teknik molaya 8-4 üstünlük ile girdi. Molanın hızını kesmesine izin vermeyen erkek voleybol takımımız ikinci teknik molaya farkı daha da arttırarak 16-10 önde girdi. Farkın kapanmasına izin vermeyen Filenin Aslanları akabinde de seti 25-18 kazanarak maçta durumu 2-0'a getirdi.

Bu noktadan sonra maçı alması beklenen takımımız hücum konusunda ciddi bir sıkıntı yaşadı ve 3. seti manşet hatalarının da getirmiş olduğu baskı ile doğru düzgün hücum yapamadan 21-25 kaybetti. Ardından hücumdaki sıkıntıyı gideremeyen Galatasaray FXTCR, dördüncü seti de 16-25 kaybederek maçtaki avantajını yitirdi, aynı zamanda 1 puanı da kaybetmiş oldu.

Tie-break seti başa baş mücadeleyle başladı. Saha değişimine 8-7 önde girdik. Bir ara İBB'ye üstünlüğü versek de, toparlanarak seti 15 - 12, maçı da 3-2 kazanarak 2 puanı cebimize koymuş olduk. Turnuvanın ikinci gününü de galibiyetle kapatan aslanlar turnuvanın 3. gününde Pazartesi saat 18:00'de Halkbank ile karşılaşacak.

Geride kalan ikinci günün ardından puan durumu ise şöyle;
1) Galatasaray FXTCR 5
2) Halkbank 4
3) Olympiakos 2
4) İBB 1

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0