UCL Fantasy 2014-2015

Avrupa'nın en prestijli organizasyonlarından birisi olan UEFA Şampiyonlar Ligi organizasyonunda yeni sezon heyecanı devam ederken, Şampiyonlar Ligi rekabetini sizde kendi takımınızla fantezi futbolda yaşayın! Dünyanın en iyi oyun konsollarından birisi olan Play-Station tarafından her yıl hazırlanan Şampiyonlar Ligi Fantasy Football oyununda yeni sezonda FCN Blog takipçilerinin de yer alacağı bir lig hazırladık. İster bu linke tıklayarak, dilerseniz UCL Fantasy oyununda "Ligler" ekranında "1611188-581770" kodunu girerek Avrupa'nın en büyük turnuvasında takımınızla yer alabilirsiniz. Peki nedir bu UCL Fantasy Football? Gelin, hep birlikte merak edilen soruların yanıtlarını bulalım..

UEFA'nın en büyük turnuvası kabul edilen Şampiyonlar Ligi, sadece saha içindeki rekabetle değil saha dışındaki uygulamalarıyla da en prestijli ve marketing değeri yüksek organizasyonların başında yer alıyor. Sadece saha içerisinde takımların en büyük kupaya ulaşma rekabetinin yanı sıra, saha dışında da son derece kapsamlı bir web-siteyle bu heyecana ortak olan UEFA yetkilileri, en büyük sponsorlarından Sony ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında her yıl UCL Fantasy-Football uygulamasını da yayınlıyor. Milyonlarca kullanıcının yer aldığı uygulamada kendi takımınızı kuruyor ve Şampiyonlar Ligi'nde futbol bilgilerinizi bir nevi test etmiş oluyorsunuz. Eğer siz bir takımın teknik direktörü olsaydınız, kadronuzda kimleri alırdınız? Kötü bir haberimiz var, Arap şeyhleri veya Amerikanın zengin çocuklarının takımlarında olduğu gibi sınırsız bir bütçeniz yok! Ronaldo ve Messi'nin 13, Diego Costa ve Robben'in 12 kredi olduğu oyunda sadece 100 krediniz var ve seçmeniz gereken 15 isim var!

100 krediyi nasıl kullanacağım?
11 + 4 olmak üzere, toplamda kadronuzu 15 kişiden oluşturabilirsiniz. Kadronuza kimleri alacağınız konusunda tercih sizin..

Puanlama sistemi nasıl oluyor?
UCL Fantasy Football'da kadronuza aldığınız oyuncuların grup maçlarında ortaya koyacağı performans doğrultusunda belli puanlar kazanıyorsunuz. Kadronuza kaptanlık yapacak olan oyuncu, hafta içerisinde aldığı puanı 2'ye katlarken, puanlama sistemi şu şekilde;
  • Oyuncunuzun maçta süre alması, 1 puan.
  • Oyuncunuzun maçta 60 dakikadan fazla oynaması, 2 puan.
  • Kaleci veya defans oyuncularınızın atacağı her gol, 6 puan.
  • Ortasaha oyuncularınızın atacağı her gol, 5 puan.
  • Forvet oyuncularınızın atacağı her gol, 4 puan.
  • Oyuncunun yaptığı her asist, 3 puan.
  • Kaleci ve defans oyuncularınızın gol yemeden maçı tamamlaması, 4 puan.
  • Ortasaha oyuncularınızın gol yemeden maçı tamamlaması, 1 puan.
  • Kazandırılan her penaltı için, 1 puan.
  • Yapılan her penaltı için, -1 puan.
  • Kurtarılan her penaltı için, kalecilere 5 puan.
  • Kaçırılan her penaltı için, -2 puan.
  • Yenilen her iki gol için, kaleci ve defans oyuncularınıza -1 puan.
  • Sarı kart gören oyuncu için, -1 puan.
  • Kırmızı kart gören oyuncu için, -3 puan.
UCL Fantasy 2014-15 sezonunda FCN Blog Ligi'ne nasıl katılabilirim?
Bu sorunun cevabı çok basit. http://en.uclfantasy.uefa.com sitesine girerek, üye oluyor veya sosyal medya hesaplarınızla giriş yapabiliyorsunuz. Karşınıza çıkan ekranda kadronuzu tamamladıktan sonra "Leagues" sekmesine tıklayıp, "join the League" bölümünden FCN Blog Ligi'ne ait olan "1611188-581770" kodu girmeniz yeterli olacak. Eğer bu kodlama işlemleriyle uğraşmak istemiyorsanız, buraya tıklayarak FCN Blog Ligi'ne katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0