Ünal Aysal: Orman kanunları meşru hale getirilmiştir..

Bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, yeni sezonda FFP kapsamında kulüp giderleri kapsamında gerçekleştirilecek hamleler ve ek gelir yaratacak projelerinin yanı sıra son günlerde TFF ve kurullarının kulübümüze karşı takındığı tavır hakkında da zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Türkiye'de spor arenasında artık etik değerlerin hiçe sayıldığını ve orman kanunlarının yürürlükte olduğuna dikkat çeken Aysal, yaptığı konuşmayla tüm camiayı birlik olmaya ve Galatasaray düşmanlarıyla savaşmaya çağırdı. Ünal Aysal'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Bütün ahlaki ve evrensel sportif değerlerin hükümsüz kılındığı, şikeciliğin, ırkçılığın, sokak kabadayılığının normalleştirildiği bu yeni düzende, adaletsizlik, kayırmacılık ve TFF, TBF, TKF vs gibi tarafsız kurumlar şapkasının altında gelişen zorbalık bir orman kanunu haline gelmiş bulunuyor.

Geldiğimiz noktada ortaya çıkan bu tabloda çoğumuz bilmeden ve istemeden az veya çok bir rol oynamış olabiliriz. En azından pasif kalarak, göz yumarak, çekinerek ve hatta sistemin kendisini temizleyeceğine dair inancımıza güvenerek ve reaksiyon göstermekte gecikerek hata yapmış olabiliriz. Ama artık bıçak kemiğe dayanmış durumda. Türk sporu bugün üzerine bulaşmış olan çamurdan acil olarak temizlenmek zorunda. Spor kulüplerinin içine, yönetimlerine, medyaya, federasyonlara, hatta en güvendiğimiz bürokratik mekanizmalarına kadar sızmış olan bu fanatizm ve holiganizm kokan pislikten arınmak mecburiyetindeyiz.

Ülke sporumuzun, ahlaki değerleri öne çıkaran, adil rekabet koşullarını norm haline getiren, kurumlarına, yargısına, ahlakına güvendiğimiz bir ortama taşınabilmesi için elbirliği ile çalışmak en önemli sorumluluğumuz. Bunun alacağımız puanlardan, şampiyonluklardan çok daha değerli bir çaba olacağından emin olunuz.

Bir aslanın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0