Ünal Aysal: Yerel ve global sponsorlarımız olacak..

Mayıs ayında forma sponsoru Türk Telekom ile sözleşmesi sona eren ve sözleşmesini uzatmama kararı alan Galatasaray, yeni sezonun resmen başlamasının ardından sponsorsuz olarak ilk maçlarını oynadı. Süper Kupa ve Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında reklamsız olarak sahaya çıkan Galatasarayımız içinde bulunduğumuz sezon farklı bir sponsorluk uygulaması gerçekleştirecek. Bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan başkanımız Ünal Aysal, bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde farklı sponsorlar ile sahaya çıkacağımızı dile getirirken 2015-2016 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere yabancı bir şirketle 5 yıllık anlaşmanın yapıldığını ve önümüzdeki günlerde bu açıklamayı yapacaklarını dile getirdi.

"Futbol forma sponsorluğunda bir ilk gerçekleştirmeye çalışılmış ve yurt içi - yurt dışı faaliyetler bazında sponsorluklar ayrılarak yeni bir sponsorluk formülü üretilmiştir. Bunun katileşmiş şeklini bir hafta içinde sizlere duyurabileceğimizi ümit ediyorum. Bu işlem ilk etapta kısa vadeli yani bir yıllık süre için kurgulanmış olmakla beraber buna paralel olarak büyük bir dış müessese ile 2015-16 sezonu itibariyle 5 yıllık yeni bir sponsorluk çalışması için anlaşma sağlandı. Bu anlaşmayı da 1 hafta içerisinde sizlere açıklayacağız"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0