CEV Challenge Cup | Galibiyetle başlıyoruz..

Erkek voleybol takımımız Galatasaray FXTCR bu sezon mücadele ettiği Cev Challenge Cup organizasyonunda ilk maçına çıktı. Finlandiya'nın Loimaa kentinin takımı Hurrikaani Loimaa ile deplasmanda karşılaşan Filenin Aslanları çıkmış olduğu ilk mücadeleden 2-3 galip ayrılmasını bildi.

Takımımızın kaptan Selçuk, İbrahim Emet, Kamil, Tuia, Filip, İbrahim Akşeker, libero Mehmet ve Onurcan altılısı ile başladığı maçın ilk setinde kontrolü baştan sona elde tutan Galatasaray FXTCR ilk seti 22-25 kazandı.

İkinci sette oyun temposu düşen takımımız yine de ikinci teknik molaya önde girmeyi başardı. Bu noktadan sonra hatalar ve Hurrikaani sayıları birleşince takımımız maalesef bu seti 25-20 kaybederek Loimaa'ya beraberliği vermiş oldu.

İkinci sette hem ilk hem de ikinci teknik molaya hem iyi oyun hem de iyi skor ile önde girdik. Set skoru 14-20 Galatasara lehine iken hakemin bir kararına itiraz eden İbrahim Akşeker kırmızı kart gördü ve bu karttan sonra takımımızın temposu inanılmaz bir şekilde düştü ve seti Hurrikaani'ye 25-22 verdik.

Dördüncü sette ilk ve ikinci teknik molalarda önde olan takımımız bir ara farkı 7 sayıya kadar çıkardı ve seti de 20-25 kazandı ve maçı tie-break setine taşıdı.

Kısa süren tie-break setinde istediğimiz tempoda oynayınca seti 9-15, maçı da 2-3 kazanarak Finlandiya'dan avantajlı bir skorla dönmeyi başardık. Takımımız 19 Kasım Çarşamba günü saat 18:30'da Burhan Felek'te Fin takımını kendi evinde ağırlayacak. Takımımız taraftarını salona bekliyor!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0