BVL | Bursa deplasmanından 3 puanla dönüyoruz!

Bayanlar Voleybol Ligi'nin 8. haftasında ekibimiz Galatasaray Daikin, Bursa deplasmanında idi. Takımımız 1-0 geriye düştüğü maçta erken toparlanmasını bildi ve maçı 1-3 kazandı. Nadia Centoni'nin 22 sayısı ile yıldızlaştığı maçta rakibimize 2 set vermeyerek bu deplasmandan kayıpsız ayrıldık.

İlk teknik molasına 3-8 üstün girdiğimiz ilk sette seri verince bursa beraberlik fırsatı yakaladı fakat 4 sayılık serimiz ile ikinci teknik molaya 11-16 önde girdik. Setin son bölümünde yine seriler bulan her iki ekibin arasından setin sonunu daha iyi oynayan Bursa BŞB olunca ilk seti 25-22 kaybettik.

İkinci sete yine önde başlayan takımımız ilk teknik molaya 4-8 önde girdi. Karşılıklı sayılarla geçilen ikinci bölümde rakibimiz bizi ikinci molaya varmadan yakalasa da Galatasaray Daikin ikinci teknik molaya da 15-16 önde girdi. Setin son bölümünde iyi performans sergileyen takımımız Centoni'nin sayısıyla seti 19-25 kazandı.

İkinci seti bitiren Centoni, üçüncü seti de açan isimdi. Teknik molaya da 5 sayılık fark ile, 3-8 önde girdik. Aldığımız sayılara, kaçırdığımız servisler eklenince fark değişmedi ve ikinci teknik molaya 11-16 üstünlüğümüzle girildi. Setin son bölümünde oldukça iyi oynayan takımımız Melis'in blok sayısı ile seti 15-25 önde bitirdi.

İlk bölümde 2-0 geriye düştüğümüz son sette bir seri yakalayarak teknik molaya yine 5 sayı farkla 3-8 önde girdik. İkinci teknik molaya girerken fark biraz daha açıldı ve 8'e yükseldi; 8-16. Kontrolü elinden bırakmayan takımımız Bosetti'nin sayısı ile seti 18-25, maçı da 1-3 bitirdi ve 3 puanı almış oldu.

Takımımızda sakatlıktan dönen ve bundan önceki İdman Ocağı mücadelesinde de skorer oyun sergileyen Nadia Centoni bu maçın da 22 sayı ile yıldızıydı. Genç orta oyuncumuz Aslı Kalaç 16 sayı 5 blok ile harika bir performans sergilerken Hollandalı Floortje Meijners 11 sayı üretti. Takımımız ürettiği 18 blok sayısı ile önemli bir istatistiğe imza atarken 6 direkt servis sayısı buldu.

Galatasaray Daikin, bir sonraki maçını 6 Aralık Cumartesi saat 15:00'te Eczacıbaşı Vitra'yı ağırlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0