Ekrem Memnun: Daha çok saygı ve ilgiyi hak ediyoruz!

Avrupa'nın son şampiyonu Galatasaray Odeabank, bu sezon yaşadığı tüm idari ve ekonomik zorluklara karşı Euroleague'de adını son sekiz takım arasına yazdırmayı başardı. Gruba beşte sıfır ile başlayan ancak devam eden 7 maçlık sekansta 5 galibiyet alarak çeyrek finale yükselmeyi başaran Sarayın Sultanları'nda dün oynanılan Wisla-Can Pack karşılaşması sonrasında baş antrenör Ekrem Memnun önemli açıklamalarda bulundu. Takım olarak sahaya yüreklerini ve onurlarını koyduklarını dile getiren başarılı teknik adam, kadın basketbol tarihinin en başarılı takımı olduklarını ve bu başarıları tekrarlamak istediklerini dile getirdi. Ekrem Memnun'un basın toplantısının tamamı şu şekilde..

Çok zor bir dönem geçirdik. Dört maçı son topta kaybederek 0-5 başladık. Oyuncularımın sakatlıkları var, eksikler var. Onur mücadelesi yaptık ve gruptan çıkmayı başardık. Biz bu ülkede en büyük kupayı kazanmış ilk ve tek takımız buna layık bir mücadeleyi sahada verdik. Sonuna kadar gitmek istiyoruz. Burada yaratmaya çalıştığımız kültürü özümsemiş oyuncularımız var. En büyük dileğimiz bu. Tekrar hepsini kazanabiliriz. 
Her şey sıfırdan başlıyor. Her takımı yenecek güce sahibiz. Ona göre hazırlıklarımızı yapacağız. İki takım da kazanmak için oynadı. Stresli maçtı. Dört defa oyuncu hareketlerinden ötürü oyunumuzu değiştirmek zorunda kaldık. Maalesef her yıl bu zamanlarda tıkır tıkır oynayan bir takım oluyorduk. Bu sene maalesef baştan kuruyoruz. Onun sıkıntısını yaşıyoruz. Daha akıllı daha basit oynayacağız. 
Müthiş müdafaa yaptık. Avrupa şampiyonu kendi evinde nasıl oynamalıysa öyle oynadık. Hepsini yürekten kutluyorum. Açıkçası çok mutluyum. Hedef gruptan çıkmaktı. 0-5 moralimizi bozdu. En zayıf olduğumuzu düşündüklerinde bile kazanmak için oynadık. Yüzümüzün akıyla gruptan çıktık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0