Türkiye Kupası Sekizli Final Başlıyor!

Royal Halı Türkiye Kupası Sekizli Final Başlıyor

Galatasaray Liv Hospital'ın yer aldığı Royal Halı Türkiye Kupası Sekizli Final 18-22 Şubat tarihlerinde Gaziantep'te düzenleniyor. Anadolu Efes ile oynayacağımız sekizli final ilk maçı 19 Şubat Perşembe günü saat 19.30'da Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Takımımız bu karşılaşmadan galip ayrılması halinde yarı finalde Rönesans TED Ankara Kolejliler - Darüşşafaka Doğuş maçının galibiyle karşılaşacak. Final maçı 22 Şubat Pazar günü oynanacak.

Koç Ergin Ataman'dan kupa için iddialı açıklamalar geldi. Gaziantep'e kupayı almaya geldik diyen winner koçumuz, Efes karşılaşmasının zorlu geçeceğini söyledi. “İlk turda Anadolu Efes ile oynayacağımız karşılaşma Turkish Airlines Euroleague derbisi şeklinde geçecek. İki takımda birbirinden güçlü ve önemli silahlara sahipler. Belki bizim en güçlü silahımız olan Carlos Arroyo bu karşılaşmada olmayacak ama biz onun eksikliğini kapatacak yetenekte oyunculara sahibiz. O açıdan kendimize güveniyoruz. Anadolu Efes’e de çok büyük saygı duyuyoruz. Oynadıkları basketbola, teknik ve oyuncu kadrolarına saygı duyuyoruz. Ama biz de elimizden geldiğince, öncelikle çeyrek final maçını kazanarak yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Biz buraya tüm takımlar gibi kupayı kazanma hedefiyle geldik” dedi.

Takımımıza bu akşamki Anadolu Efes karşılaşmasında ve uzun soluklu olmasını dilediğimiz macerada kupayı kazanma yolunda başarılar diliyoruz. Türkiye Kupası bütün maçları NTVSpor'dan yayınlanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0