Yemin ettik gelecek güzel günler, yanacak meşaleler!

Süper Lig'de bir hafta önce şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da kutlamalar dün gece itibariyle resmen başladı. Geride bıraktığımız hafta Pazartesi akşamı takipçimiz Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle birlikte şampiyonluğunu ilan eden ve çeşitli noktalarda şampiyonluk sevinci yaşayan taraftarlarımız dün akşam İstiklal Caddesi'nde eşine az rastlanır bir organizasyona imza attı ve tüm İstiklal Caddesi'ni meşalelerle aydınlattı. Bu akşam kulüp tarafından gerçekleştirilecek olan 4.Yıldız Şampiyonluk Partisi'nin bir nevi provasını yapan binlerce taraftar meşalelerle Beyoğlu'nu sarı-kırmızıya boyadı.

Tamamen sosyal medyada örgütlenen, yapılan duyurularla birlikte bir etkinliğe zemin hazırlayan ve binlerce taraftarın elinde kendi meşalesiyle geldiği organizasyonun fotoğraflarını sosyal medyada fazlasıyla görebilirsiniz. Ancak şunu belirtelim, Beyoğlu'nda yanan meşalelerden yükselen sarı - kırmızı duman çevre semtlerden de izleniyordu. Aşağıdaki iki resim, dün gecenin özetiydi aslında..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0