Prandelli ve ekibiyle anlaşıldı; 3 milyon euro tazminat!

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşayarak 15 yıl aradan sonra duble yapma başarısını gösteren Galatasaray, yeni sezon öncesinde gerek geçen sezonun analizi gerekse yeni sezonun planlamasını yönetimsel anlamda sürdürüyor. Elde edilen başarıların ardından ilk olarak Hamzaoğlu ile masaya oturan yönetimimiz, geçtiğimiz sezon başında göreve getirilen ancak aldığı sonuçlar doğrultusunda görevden alınan Cesaré Prandelli ve ekibiyle de kulübümüze karşı CAS'ta açılan davalara karşı anlaşma yoluna gitti.

Sezon başında 5 kişilik ekibiyle birlikte Türkiye'nin yolunu tutan Cesaré Prandelli, sezonun 10. haftasında teknik direktörlük görevine son verilerek İtalya'ya dönmüş ve kulübümüzle yapmış olduğu sözleşme şartlarının yerine getirilmemesi nedeniyle CAS'ta yardımcılarıyla birlikte kulübümüz aleyhine toplamda 6 dava açmıştı. Duygun Yarsuvat yönetiminin bir süre görüşmeleri sürdürdüğü ancak anlaşma zemini bulamadığı İtalyan teknik adam ve ekibi, yeni başkan Dursun Özbek ile bir araya geldi. İtalya'da gerçekleştirilen toplantı sonrasında Cesaré Prandelli ve yardımcıları Renzo Casaletto, Giambattista Venturati, Gabriale Pin, Vincenzo Di Palma ve basın danışmanı Silvia Berti açtığı davaları geri çekmesi adına tüm ekibe toplamda 2.990.000 euro ödenecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0