Hamzaoğlu: Burak bu şekilde oynasın diye..

Sivas deplasmanında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deneyimli teknik adam ligin ilk maçında sahaya iyi futbol ve iyi skor için çıktıklarını ancak yedikleri erken gol nedeniyle oyun disiplininden koptuklarını belirtti. İkinci yarıda toparlandıklarını ve 2-0 geriye düşmelerine rağmen reaksiyon gösterdiklerini aktaran Hamzaoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekildeydi..

İlk yarı biraz hazırlık maçı gibiydi ama ikinci yarı kendimize geldik. Erken yediğimiz gol morallerimizi bozdu. Hücumdayken çok boşluk bıraktık, Sivasspor da iyi pas yapan bir takım. Fırsatları değerlendirdiler. Bazı şeylerin erken olması iyidir. Bundan sonra yolumuzu buna göre çizeceğiz. Burak’ın da girmesiyle ön tarafta daha etkili olmaya başladık ve 2-2’yi yakaladık. Daha sonra ataklarımız, ortalarımız, şutlarımız oldu ama golü bulamadık. Sivasspor’u da tebrik ediyorum. İlk maçımızdı, eksiklerimiz var, hatalarımız oldu ama ilk maçta olması bizim adımıza iyi diye düşünüyorum. İnşallah, bundan sonraki maçlarda bu eksikliklerimizi tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz. 
Melo’nun biraz daha zamana ihtiyacı var. Kampa geç katıldı. Kafasında da transfer olduğu için idmanlarda tam randıman alamadık. Getirebilirdik ama biraz daha çalışıp formunu yakalamasını istiyorum. Burak’a gelince, tabii siz farklı bir açıdan bakarsınız ama ben Burak’ın oyununu görünce ’demek ki doğru yapmışız’ diyorum. Burak bu şekilde oynasın diye ilk yarıda onu tercih etmedik. Burak'ı tebrik ediyorum. Çok iyi oynadı.

1 yorum:

  1. Hoca bu maçta SOS verdi. Oyuncu seçimleri(Olcan-Bilal) bir kenara bırakalım. Sonuçta hocanın seçimi. Kenarda Carole ısın, yok Rodriguez, yok yok vazgeçtim türünden her pozisyonda karar değiştiren, ne istediğini bilmez, panik hali net acz içinde olduğu görüntüsünü verdi. Umarım bu halinden çabucak sıyrılır. Son olarak Sabri'ye 1.6 milyon euro verip takıma sağ bek almayanlara selam olsun. Bu sene çok sayıda sol kanat oyuncusu GS maçında bayram edecek.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0