Cagliari Kupası: Olympiacos'u zorladık ama yıkamadık..

Sezon hazırlıklarına İtalya’da katıldığı Cagliari turnuvasında devam eden Galatasaray Basketbol takımı, turnuvada ki ilk maçında Olympiacos’a 65-68 mağlup oldu. Bugün ekibimiz 3.lük maçı için sahaya çıkacak.

Sahaya Errick McCollum, Vladimir Micov, Göksenin Köksal, Stephane Lasme ve Joey Dorsey beşi ile çıkan Galatasaray’da Caleb Green yedek soyunduğu maçta sakatlığının tam olarak geçmemesi nedeniyle forma giymedi. Pota altını etkili kullanarak başladığımız maçta Lasme’nin oyunuyla ilk periyodu 18-15 önde tamamladık. İkinci periyodda pota altında Joey Dorsey’i kullanmaya çalışırken, Errick McCollum’un da devreye girmesiyle ilk yarıyı da 36-34 önde geçtik. Üçüncü periyodda Olympiacos’un etkili oyununa karşılık veremedik ve geriye düştük. Maçın geri kalan bölümünde oyundan düşmeden Yunan ekibini zorlamamıza karşılık maçı 65-68 mağlup tamamladık. Stephane Lasme 20 sayı-12 ribaund ile etkili olurken, Errick McCollum 15 sayı-3 asist, Joey Dorsey 12 sayı-9 ribaund ile oynadı. Kenardan gelen Şafak Edge ise 8 sayı-1 asist ile etkili performansına devam etti. 

Bugün 3.lük maçına çıkacak olan ekibimiz Pazartesi günü Dinamo Sassari ile bir hazırlık maçı daha oynayarak ülkemize dönüş yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0