Bayanlar Voleybol 1. Ligi Başlıyor!

Tatil bitti, voleybol ligleri yeniden başlıyor. Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi bu hafta sonu start alıyor. Geçtiğimiz sezon final etabına kalıp, etabı 3 puanla tamamlayan ekibimiz 4. olmuştu. Sezon öncesi en büyük değişikliği teknik direktör Massimo Barbolini ile yolları ayırarak yapan Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, kadrosunu da çeşitli isimlerle güçlendirdi.Geçtiğimiz sezon Massimo Barbolini ile süregelen 3 yıllık beraberliğe nokta koyan Galatasaray Voleybol yönetimi, yerine ise yabancı olmayan ve Massimo'nun yardımcılığını yapan Ataman Güneyligil'i getirdi. Transferde kaptan Nadia Centoni ile bir sene daha kontrat uzatan takımımız takımdan ayrılan Floortje Meijners ve Catarina Bosetti yerine yabancı olarak Belçikalı smaçör Charlotte Leys ve Amerikalı orta oyuncu Cursty Jackson ile anlaştı. Yerli oyuncu olarak Güldeniz Önal kadromuza katılan isim oldu. Geçtiğimiz yıl genç bir kadro ile mücadele eden ekibimiz bu yıl da bu tutumunu sürdürüp başarı kovalayacak.

Sezon öncesi hazırlık antrenmanları sonrasında Bursa'da Cengiz Gölü Voleybol Turnuvası'na katılan takımımız oynadığı 5 maçta sadece Atom Trefl Sopot karşısında 3-1'lik skor ile galip gelebilmişti.

Takımımız ligde ilk hafta maçında yarın Bursa BŞB'ye konuk oluyor, maçın başlama saati 18:00. Takımımıza bu uzun yolculukta başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0