Yeni kaptanımız Sinan Güler!..


Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan ve artık sezonun başlamasını bekleyen Galatasaray Odeabank'ta, geçtiğimiz yıl takım kaptanlıklarını yapan Carlos Arroyo ve Ender Arslan'ın takımdan ayrılmasıyla boşalan, kaptanlık pozisyonuna tecrübeli oyuncumuz Sinan Güler getirildi. Takımımızla birlikte 3. yılını geçirecek olan tecrübeli oyuncu, Türk sporu için örnek teşkil eden karakteri ve spor ahlakı sebebiyle şüphesiz bu görevi çoktan hak etmişti. Çocukluğundan beri sarı kırmızılı renklere aşık olan yıldız oyuncumuzu FCNBlog ailesi olarak tebrik eder, Galatasaray forması altında uzun ve başarılı bir kariyer dileriz.

1 yorum:

  1. Şık hamle. Sinan takımımıza kattıkları ile kaptanlık onurunu sonuna kadar hak etti. Unutulmazlar arasına girecek çokça maçını izledik. Kolejden mezun olup Amerika'dan döndüğünde 2006 yılında Türkiye kariyeri GS ile başlayabilirdi. Kendisini deneyip yetersiz bulan o dönemki koç Murat Özyer'e selam olsun.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0