Cenk Ergün: UEFA ile finansal fair play konusunda görüşüyoruz..

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün bugün NTVSpor kanalında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılıların şu anda bulunduğu durumda Avrupa kupalarına katılamayabileceğini dile getiren Ergün, lisans problemi yaşayan Alman oyuncu Kevin Grosskreutz'un hazırlık maçlarında oynayabileceğini dile getirirken UEFA ile bir görüşme daha yapacaklarını belirtti. Cenk Ergün'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

UEFA'nın getirdiği finanasl çerçeve içinde hareket etmek çok zor. Mali olarak olumlu işler yapsak da, UEFA'nın istediği tabloya ulaşmamız zor. 1 sene daha zaman isteyeceğiz. 15 Ekim'de finansal değerlerin sisteme yüklenecek. UEFA'nın bu tarihte bizimle ilgili bir karar vermesi söz konusu değil, Aralık ayında bir görüşme daha yapacağız ve talebimizi belirteceğiz. 
Kevin Grosskreutz teknik heyetin görev vermesi halinde hazırlık mücadelesinde forma giyebilir. Herhangi bir engel yok. Hamza Hamzaoğlu ile de yola devam edeceğiz. Çıkan haberler spekülasyondan ibaret.  
Sneijder'in sözleşmesinde yurtdışından gelen tekliflerde 7.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var. Yurt içinde ise bu rakam 20 milyon Euro. Denayer'i 1 yıl daha kiralama opsiyonumuz var. 20 milyon Pound'a da serbest kalma maddesi var. Ancak o opsiyon bize bağlı değil genel bir maddeden söz ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0