Sarayın Sultanlarından kötü prova...

Sarayın Sultanları, EuroLeague'deki ilk maçında Famila Schio karşısında 75-58 mağlup oldu. Maça 6-0'lık seriyle başlayan Schio karşısında ilk sayımızı Bahar Çağlar'ın serbest atış çizgisinden bulduk. Yacoubou'nun hem pota altı hem şutundaki isabetlerle 9-1 öne fırlayan Schio karşısında hücum organizasyonunu sağlamaya başlayan Sultanlar, Jelena'nın liderliğinde farkı kapattı ve Bahar'ın basketleriyle öne geçti. Basit hatalar ve çeyreğin bitiminde Jolene Anderson'un üçlüğüyle çeyreği 20-21 geride tamamladık.


İkinci çeyrekte de Jelena'nın bireysel çabasıyla etkili olan takımımız, ribaundlarda dengeyi bir türlü sağlayamadı. Dış savunmasını sorun yaşadık. Ard arda gelen üçlükler ve Schio'da bench'ten Gatti ve Masciadri'de işin içine girince ilk yarıyı 33-39 bitirdik. 3. çeyreğe 9-0'lık seriyle başlayan Schio, pota altındaki üstünlüğünü parkeye dökünce, farkı çift hanelilere taşıdı. Yacoubou'nun etkinliği üst seviyede olunca bir süre bocalayan Sultanlar, Kulichova ile çeyrekteki ilk sayılarını buldu. Jelena ve Kulichova ile maça tutunmaya çalışan takımımız, çeyreği 47-57 geride kapadı.

Son çeyreğe Bahar'ın şut isabetiyle başlayan takımımız, Jolene Anderson'un maçı bitiren üçlüklerine engel olamayınca adeta maçtan koptu. Fark arttıkça hücumda da bocalayan Sultanlar, maçı 75-58 kaybetti. Galatasaray'da Bahar Çağlar 19 sayı, Jelena Dubljevic 16 sayı - 9 ribaund, Jewell Loyd 12 sayı, Petra Kulichova 4 sayı - 7 ribaund, Işıl Alben 4 sayı - 5 asist ve Nuria Martinez 3 sayı ile oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0