TEVL | Milli Piyango karşısında kaybettik..

Türkiye Erkek Voleybol Ligi'nin ilk hafta maçları dün oynanan Maliye Milli Piyango - Galatasaray maçı ile tamamlandı. Yeni hocamız ve yeni transferlerimiz ile gittiğimiz Ankara deplasmanından 3-1 mağlup ayrılarak ilk haftaya istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Yeni transferimiz Agamez'in 28 sayı üretmesi galibiyet için yeterli olmadı ve ilk maçtan puan çıkaramadık. %38 mükemmel servis karşılama oranı yakalayan takımımız 10 blok sayısı üretti.

İlk sette dengeli ve kıyasıya giden maçta ilk teknik molaya 6-8 önde girmemize rağmen Maliye Milli Piyango oyunda büyük üstünlük kurdu ve yakaladığı seri ile ikinci teknik molaya farkı açarak 16-11 önde girdi. İkinci teknik moladan sonra farkı iki sayıya kadar indirmeyi başaran takımımız seti almayı başaramadı ve ilk set 25-23 ev sahibi lehine bitti.

İkinci sette yine mücadele üst safhadaydı. Teknik molalarına 7-8 ve 15-16 geride girdiğimiz seti 25-20 kazanarak setlerde durumu 1-1'e getirdik. Üçüncü sette yine karşılıklı bir oyun olsa da Galatasaray rakibine bir türlü üstünlük kuramadık ve 25-22'lik skor ile seti kaybettik. Son sette ise ilk teknik molaya 6-8 geride girmemize rağmen ikinci teknik molaya 16-14 önde girmeyi başardık. Fakat setin son bölümünde iyi oynayamayınca seti 25-23 kaybettik.

Liberman Agamez bu maçta 28 sayı üreterek maçın en skorer ismi oldu. Takımımızda İbrahim Emet ve Yasin de 9'ar sayı ile oynadılar.  Maçla ilgili takım menajeri Sinan Cem Tanık'ın yorumları ise şöyle oldu; “İstediğimiz, hazırlandığımız oyunu sergileyemedik. İki sporcumuzun bu maçta kadroda yer almaması talihsizlik, ancak mazeret değil. Mağlubiyeti en hızlı biçimde telafi etmek istiyoruz.” Tanık'ın bahsettiği oyuncular ise Yudin ve Katic. 

Galatasaray ligde ikinci maçını 31 Ekim Cumartesi günü saat 18:30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapacak. Burhan Felek Spor Salonu'ndaki mücadelede takımımız taraftar desteği bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0