Ergin Ataman: Kitap gibi basketbol oynadık..

Basketbol Süper Ligi'nde ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında baştan sona üstün bir oyunla sahadan galip ayrılan Galatasaray Odeabank erkek basketbol takımında karşılaşma sonrasında baş antrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Takım olarak basketbolun tüm doğrularını sahaya yansıttıklarını dile getiren deneyimli teknik adam, salonda muhteşem bir atmosfer oluşturulduğunun altını çizerken oyuncularıyla birlikte taraftarı tebrik etti. Takıma takviye düşünmediklerini dile getiren Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Oyuncularımı gönülden kutluyorum. Olağanüstü mücadele gösterdiler. Bir basketbol takımının sahada yapacağı her şeyi yaptılar. Fenerbahçe'ye karşı hem hücumda hem savunmada çok büyük bir üstünlük sağladık. Maçın başında kolay atışları kaçırdık. Rakibimizin uzunları Ekpe Udoh ve Jan Veseley'nin ikili oyun zafiyetlerini iyi değerlendirdik. Bogdan Bogdanovic ve Bobby Dixon'a alan bırakmadık. 
Galatasaray camiası bu takım ile gurur duymalı. Yolumuza devam ediyoruz. Bugün oynadığımız takım 4 gün önce son Euroleague şampiyonu Real Madrid'i yendi ve biz bu takımı durdurduk. Salonda müthiş bir atmosfer vardı. Seyircimiz herhangi bir taşkınlık yapmadı, müthiş bir coşkuyla takımlarını desteklediler. Euroleague buyursun bizim atmosferimizi görsün. 300-400 kişiye oynayan takımları aldılar. 
Biz Errick McCollum'u yeni tanıyoruz. Çok skorer bir oyuncu. Bugün çok iyi performans sergiledi ve daha da iyi oynayacağını düşünüyorum. Bize daha çok benchten katkı vermesini bekliyoruz. Bu sebeple Sinan Güler'i ilk beş başlatıyoruz. 
Kadromuza takviye düşünmüyoruz. İstediğimiz organizasyonumuzu sergilemeye başladık. Zaman zaman Sinan ve Blake Schilb oyun kurmaya destek veriyor, ayrıca Şafak da bizim için değerli bir oyuncu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0