BSL | Galibiyet serisinin devamı için Uşak deplasmanındayız..

Sezona harika bir giriş yapan ve ligde en son ezeli rakibi Fenerbahçe'yi farklı mağlup eden Galatasaray Odeabank, ligin 5. haftasında Muratbey Uşak Sportif ile deplasmanda karşılaşacak. Geçtiğimiz sezon rakibiyle oynadığı iki maçı da kazanmayı başaran temsilcimiz bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Karşılaşma 7 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'da başlayacak ve LİGTV3 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

KAZANMA ALIŞKANLIĞI
Sezona neredeyse sıfırdan bir kadroyla başlayan, hazırlık döneminde gerek Eurobasket gerekse talihsiz sakatlıklar yüzünden tam kadro çalışmakta çok zor zorlanan Yenilmez Armada, sezona oldukça formda ve etkili başladı. Oynadığı 8 karşılaşmadan 7 galibiyet çıkartan ve sadece Anadolu Efes'e mağlup olan, Eurocup'ta yoluna dolu dizgin, namağlup devam eden ekibimiz, zorlu bir fikstüre sahip olduğu bu dönemde yakaladığı uyum ve yakaladığı kazanma alışkanlığı ile göz doldurdu.

Takımımız son oynadığı maçta Rus temsilcisi Krasny Oktabyr'i deplasmanda çok rahat bir oyunla 72-88 mağlup ederken Blake Schilb 19 sayı-6 ribaund-9 asist; Errick McCollum 21 sayı-8 ribaund-4 asist-4 top çalma ile öne çıktılar.

Son lig maçımızda ise ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi 17 sayı farkla 80-63 mağlup eden Galatasaray Odebank'ta Blake Schilb 18 sayı-4 ribaund-8 asist; Vladimir Micov 15 sayı-4 ribaund-3 asist ile oynadı.

RAKİP UŞAK SPORTİF
Geçtiğimiz yıla göre kadrosunun neredeyse tamamını değiştiren Ege temsilcisi, sezona 2 galibiyet-1 mağlubiyet ile başladı. Ligin 2. haftasında aldıkları 72-70'lik Darüşşafaka Doğuş galibiyeti ise onların küçümsenmeyecek bir takım olduklarını gösteriyor. Pota altında en etkili oyuncusu Khem Birch olan Uşak Sportif'in skor yükünü ise genç Amerikalı guardları D'Angelo Harrison çekiyor.3 maçta 16.3 sayı ortalaması yakalayan Harrison'a geçtiğimiz sezon başında kısa bir süre Royal Halı Gaziantep'te oynayan Paul Harris 13.3 sayı ile en büyük katkıyı veren isim konumunda. Dar bir rotasyonla oynayan ve bir dönem bizim formamızı giyen Can Korkmaz'ın dışında yerli katkısı almakta oldukça zorlanan Uşak Sportif'te bütün yük yabancıların omuzlarına yıkılmış durumda. 

Maça konsantre başlayıp, maç içinde ciddi konsantrasyon problemleri yaşamazsak kadro kaliteleri arasında ki farkla rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0