Hamza Hamzaoğlu: Başaramazsanız mağlup olursunuz..

Rize deplasmanında ağır bir mağlubiyet alan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak bugün son dakikalarda yenilen gollerin herhangi bir izahının olmadığını dile getiren 45 yaşındaki genç teknik adam, Rizespor'u kutlarken karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar'a da tepki gösterdi. Takım olarak savunmada daha konsantre olmaları gerektiğini dile getiren Hamzaoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Konuşulacak çok şey var. Diyecek hiçbir şey yok. Golü düşünen bir takımın son dakikalarda golleri yememesi lazım. Maalesef başaramadık. Bir türlü ders çıkaramıyoruz. Önde olduğumuz kaç tane maçı, Astana da bunlardan bir tanesi, elimizde tutmayı başaramadık. Demek ki bunun üzerine biraz daha ciddi durmalıyız. Rizespor'u tebrik ediyorum. Umut'un kartlarını bilmiyorum, hakeme de bir şey söylemek istemiyorum ama hafif gibi geldi bana. Umut bilerek dirsek atacak son oyunculardandır bu ligde. Haydi ilk kartı bu kadar kolay çıkarmışsın, ikiyi bu kadar kolay çıkartılır mı? Suçlamak da istemem. 
Buradan gerekli dersleri almamız gerekiyor artık. Sahanın zeminini tamamen kumlamışlar. Az kullanılan adeleler gitti. Maçların yorgunluğu da oyuncuların üzerine birikince sakatlıktan dolayı değişiklikler yaptık. Her şey rağmen, 10 kişi bile kalsan, gel ceza alanı üzerine savunmanı yap, gol yeme. Biz Galatasaray'ız, bunu başarmalıyız. Başaramazsanız, mağlup olmak zorundasınız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0