Lukas Podolski: Acı dersler çıkartıyoruz..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor karşısında son dakikalarda yediği 2 golle sahadan 4-3 mağlup ayrılan Galatasaray'da yıldız oyuncu Lukas Podolski karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın tamamında konsantrasyonlarını üst düzeyde tutmaları gerektiğini hatırlatan Alman oyuncu, takım halinde acı bir dersle karşılaştıklarını dile getirdi. Milli aranın ardından önemli maçlar oynayacaklarını dile getiren Podolski'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Futbol bu. Maçın sonlarına kadar konsantrasyonumuzu daha yüksek seviyede tutmamız gerekiyordu. Maçın genelinde oyunu tutmak anlamında daha iyiydik. Buradan acı dersler çıkarıyoruz. Ama moralimizi fazla bozmanın gereği yok. Küçük bir milli takım arası var. Ondan sonra yüksek moralle devam edeceğiz. 
Ben her zaman kazanmak isteyen bir oyuncuyum. Sezon sonunda da şampiyon olmak istiyorum. Benim gol atmam önemli değil. Bugün almamız gereken 3 puanı burada bıraktık. Bundan sonraki süreci toparlamamız lazım. Alman Milli Takımı'na gideceğim ve sonra önümüzde önemli Süper Lig, Şampiyonlar Ligi maçları var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0