Mustafa Denizli: Herşey hakkında bilgi sahibi olmam lazım..

Hamza Hamzaoğlu'nun görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli, dün öğle saatlerinde başkan Dursun Özbek ile görüşmesinin ardından bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ve Ali Sami Yen Stadı'nı gezdi. Başkan Özbek ile birlikte tesisleri gezen ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Denizli, prosedürlerin tamamlanmasının Perşembe gününü bulacağını dile getirirken, kulüpte görev yapan tüm personellerle görüşerek herşey hakkında bilgi sahibi olmak istediğini belirtti. Mustafa Denizli'nin tesis ve stadyum ziyaretindeki açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bir hayli değişim var. Bastığımız çimler zamanında sayın başkanımzı Ali Uras'ın büyük emekleriyle hayata geçti. Ben geldiğimde burası toprak sahaydı. Sayın başkanımızla dün oturup belli konularda anlaşma sağlandıktan sonra takımla buluşmamın değeri vardı. Takımla buluşacağım zaman bütün arkadaşlarım hakkında bilgi sahibi olmam lazımdı. Buranın fiziki şartları hakkında bilgi sahibi olmam lazımdı. Emanet bir kişi olarak takımın karşısına geçemezdim. Toplantılar yapacağım, bundan önce burada neler olmuş... Burayı bitirdikten sonra altyapıya geçeceğim. Bir günde bir şey yapmam mümkün değil. Bu tesisin ne olduğunu, hangi birimin hangi hizmet için görev yaptığını bilmem gerekiyor. Buraya gelip bir şey hakkında bilgi sahibi olmadan çalışmanın manası yok.

Yoğun bir gündü. Florya'da kimlerle beraber olacağım? Oradaki insanlarla ilgili bilgi sahibi olmak istedim. Oradan da Arena'ya geldim. Soyunma odası neresi? Zemin nasıl? Fiziki şartları yerinde görmek istedim. Dolayısıyla iki günü buna ayırdık. Arena'da dolaşırken, Taffarel'in Madrid'deki açıklamalarını duydum. Mümkün olursa yarın orada olacağım. Şu an resmi bir sıfat taşımıyorum. Hazırlıklar ve sağlık kontrolleri olacak. İnşallah Perşembe günü resmileşecek.

Takım için görev yapanlar kimler, bunları bilmem gerekiyor. neler yok, nele yapılabilir, bunları değerlendireceğim. Takımın karşısına her konudan bilgi sahibi olarak geçeceğim. Seyahate gitmeyen arkadaşlar var, cezalı oldukları için gitmediler. Selçuk, Burak, Hamit ve Carole ile burada görüştük. Bundan memnun oldum, konuştuk, görüştük.

Çarşamba günü bütün incelemelerimi bitirirsem, şimdi başkanla onu konuşacağım; Madrid'e maçı izlemeye gideceğim. Yanımda görev alması için daha önce benimle çalışmış bir arkadaşım var, akşama onunla konuşacağım. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0