TBVL | Bursa deplasmanından 2 puan çıkartıyoruz!

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nin 8. hafta maçında Bursa ekiplerinden Nilüfer Belediyesi'ne konuk olan Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, bu zorlu deplasmandan 2 puan çıkartarak 8. haftada 7 galibiyet ile devam ediyor. Başarılı form grafiğini sürdüren takımımız 17 puan ile 3. sırada yer alıyor ve lider Vakıfbank ve ikinci Fenerbahçe'yi takibi sürdürüyor.

Nilüfer Belediyesi'nin iyi başladığı sette ilk teknik molaya 8-6 geride girdik. Teknik moladan harika bir geri dönüş yapan takımımız ikinci teknik molaya 4 ayı farkla önde girdi. Setin sonlarına doğru ev ashibi ekip eşitliği bulsa da mücadele kıyasıyaydı. Seti 25-27 kazanarak 0-1 öne geçtik.

İkinci sette yine dengeli bir oyun vardı. Teknik molalara birer sayı önde giren takımımız setin sonuna kadar dengeli oyununu sürdürdü ve birinci setin aynı skoru ile 25-27 kazanarak 1 puanı garantilemiş oldu. Bu setten sonra bir set daha yapamayan takımımız mücadele etse de 25-21 ve 28-26'lık iki seti kaybedince maça denge geldi.

Tie-break setine kalan maçta 0-4'lük bir üstünlük yakaladık. Farkı fazla koruyamadık ve rakip takım 9-8'de öne geçti. Mola aldık ve moladan iyi bir şekilde döndük, takımımız maç boyu verdiği mücadeleyi tekrar edince seti 14-16 kazanarak 2 puanı almış oldu.

Nadia Centoni'nin 26, Charlotte Leys'in ise 20 sayısı galibiyette önemli rol oynadı. Ayrıca takımımız 12 blok ve 13 ace sayısı ile rakibine üstünlük kurdu ve burada bir fark yaratmış oldu. Takımımızın 9. hafta maçı 30 Kasım Pazar günü saat 13:00'te Eczacıbaşı ile. Evsahibi olacağımız karşılaşmada takımımız taraftarından destek bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0