Hoşgeldin 2016.. Mutlu yıllar!

2015 yılı hiç kuşkusuz tüm Galatasaraylılar için özel bir yere sahip oldu. Futbol takımı mücadele ettiği tüm ulusal turnuvalarda şampiyonluğa ulaşıp, Mayıs ayında logosunun üzerine dördüncü yıldızı ekledi. Avrupa'nın en saygın oyuncularından Wesley Sneijder, şampiyonluk kutlamalarında aldı eline mikrofonu "Fener Ağlama" dedi ve tribünleri birbirine kattı. Bununla da yetinmedi Galatasaray futbol takımı.. Ağustos ayında sezon açılışında Inter ile oynanılan karşılaşmada Roberto Mancini aldı eline kağıdı, kendisiyle dalga geçenlere tokat gibi cevap verdi. Bununla da yetmedi! Galatasaray erkek basketbol takımı 6 kişilik kadrosuyla 30 milyon euro değerindeki ezeli rakibine sahayı dar etti. Kaptan Sinan kafayı yardı, ona rağmen geri adım atmadı. Belgrad deplasmanında Ergin Ataman bir imparator edasıyla sahne aldı, 20bin kişilik salonu susturdu. Galatasaray kadın basketbol takımı, kendisinin 3 katı büyüklüğünde bütçeye sahip ezeli rakibine vurdu geçti, bir kez daha şampiyon oldu. Yarıştığı tüm kupalara ambargo koyan Engelsiz Aslanlar, müzede kupa koyacak yer bırakmadı. Yetmedi.. Tüm sportif başarılar bir kenara, voleybol maçına "deplasman" yapacak kitleler oluştu. Burhan Felek Spor Salonu'nda her hafta bir senfoni vardı, Beethoven'ın efsanevi 9.senfonisini aratmayan. 

2016'nın küçük kardeşini aratmaması dileğiyle.. Wesley Sneijder'in eline mikrofonu alıp "Fener Ağlama" bestesine girdiği andaki coşkunuz kadar güzel bir yıl olması dileğiyle. Sağlık, huzur, başarı sizlerle olsun. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0