Ergin Ataman: İyi basketbol oynuyoruz

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 16. haftasında evinde Trabzonspor Medical Park'ı ağırlayan ve rakibi karşısında maçın büyük bir bölümünde üstün bir oyun sergileyerek sahadan 85-66'lık skorla galip ayrılan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Maçın ilk beş dakikası dışında mükemmel bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren deneyimli teknik adam, gelecek adına takımın ümit verdiğini dile getirdi. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde.. 

“Maçın ilk beş dakikası dışında mükemmel bir basketbol oynadık. Sinan ve Micov'un koyduğu karakterle çok kısa sürede geri döndük ve özgüvenimizi kazanarak savunma ve hücumda oyunumuzu rakibe kabul ettirmeyi başardık. İkinci devrede Göksenin müthiş bir enerji koydu. Çok iyi savunma yaptık ve rakibin skorer oyuncularını iyi durdurduk. Hücumda doğru oyunla farka giderek maçı kazandık. 

Bu bizim açımızdan sevindirici oldu. Çünkü son maçlarımızda hem galip geliyoruz hem iyi oynuyoruz hem de farklı kazanıyoruz. Bu da hedeflerimiz için ümit veriyor. Takımımı kutluyorum.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0