ZTK | Şapkadan çıkan tavşan..

Ziraat Türkiye Kupası'nda yer aldığı E Grubu'nun dördüncü maç haftasında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında karşılaşmanın son 5 dakikasında bulduğu 3 golle sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. İlk yarısı golsüz tamamlanan ve oyunun büyük bir kısmında son derece kısır bir karşılaşmanın son dakikalarında adeta şapkadan tavşan çıkartan takımımızda galibiyeti getiren goller Aurelien Chedjou (2) ve Sinan Gümüş'ten gelirken, 3 golün asistini de Olcan Adın yaptı. Ev sahibi ekibin tek sayısını karşılaşmanın son dakikasında penaltıdan Necati Ateş kaydederken, takımımız aldığı bu galibiyetle grupta dördüncü maçından da galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü. Galatasaray ayrıca grup maçlarının bitimine 2 hafta kala grup liderliğini garantileyerek adını son 16 takım arasına yazdıran takım oldu.

Devre arası kamp çalışmaları kapsamında hazırlıklarını Antalya'da sürdürmeye devam edecek olan takımımız İzmir'de oynanılan karşılaşma sonrasında Antalya'ya döndü ve hafta sonu oynanacak olan Sivas maçının hazırlıklarına başladı. Devre arası döneminde oynanılan 2 karşılaşmada hazırlık maçı minvalinde, forma şansı bulamayan oyuncuların ağırlıklı olduğu kadroları sahaya süren Mustafa Denizli böylelikle ligin ikinci yarısı öncesinde bazı oyuncuları görme şansı buldu. Hazırlık maçı havasında geçen karşılaşmada Lionel Carole'un ufaktan takıma katılmaya başlaması, Ryan Donk'un ortasahada takıma direkt olarak katkı sağlaması dikkat çekerken Galatasaray'ın kanat oyuncusu transferi elzemliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Alternatif anlamında yedek kulübesine baktığında Mustafa Denizli'nin kimseyi görememesi maalesef üzücü.. Bugün as takımda oynayanların, yarın kulübede alternatif olması gerekiyor. Bir kısmının bu alternatif seviyesinden bile altta olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0