Ergin Ataman: Çok daha güçlü oynayan bir Galatasaray olacak..


Spor Toto Basketbol Ligi'nde deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşan ve rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Efes gibi bir takım karşısında baştan sona üstün oynamanın önemli olduğunu dile getiren başarılı teknik adam, sakatlıkları devam eden Green ve McCollum'un kısa süre içerisinde takıma katılacağını belirtti. Başantrenör Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..


Maçın başından itibaren rakibe ciddi üstünlük kurduk. Maça çok iyi başladık ve bu bize artı bir güven verdi. Maça başlayan beşimiz rakibe karşı ciddi üstünlük sağladı. İçeriyi iyi kapattık, Thomas Heurtel’i iyi durdurduk ve tabii ki Vladimir Micov kusursuz bir basketbol oynadı. Kenardan gelenlerden katkı alamadığımız için fark eridi. 

Bizim iki tane çok önemli eksiğimiz var: Caleb Green ve Errick McCollum. Onlar da bu hafta içinde takıma dönecekler ve çok daha güçlü oynayan bir Galatasaray olacak. Bu oyun tarzımızla ligdeki şampiyonluk şansımızı sonuna kadar devam ettireceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0