Mustafa Denizli: İnanılmaz olumsuz bir hava var..

Mersin İdmanyurdu karşısında son derece etkisiz bir oyun ortaya koyan ve sahadan 2-1'lik mağlubiyete ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak kötü bir dönemden geçtiklerini ve oyuncuların mental olarak iyi durumda olmadığını dile getiren deneyimli teknik adam zorlu bir maç fikstürüne girdiklerini ve minimum hasarla bu süreci atlatmak istediklerini belirtti. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün değerlendirecek fazla bir tarafımız yok. Ajkhsar Belediyespor maçından sonra psikolojimiz bozuldu demiştik, bu anlık bir şeydir.  Eğer devam ederse, böyle bir moda girersiniz. Ligde ciddi bir algı sorunumuz var. Koşu, performans ve sevgi olarak inanılmaz olumsuz bir tablo var ortada. Dolayısıyla eleştirilecek bir şey yok.

Belli şeyleri sihirli dokunuşla değiştirmek mümkün olmuyor. Hücumda son derece pasif bir görüntü sergiledik. Semih'in atılmasında sonra kısa bir dönem şok yaşadık. Daha sonra oyuncular son 15 dakikada gücünü gösterdi. Bu gücü harcamamız fevkalade kısıtlı bir zamanda oluyor, bunu çözmemiz lazım. Galatasaray'ın maçlardaki dönüşü için bu zaman dilimleri yetmiyor bize. Son yarım saat, son 15 dakika yetmiyor. Bunu baştan ortaya koymamız lazım. Kırmızı karrtttan sona yapabiliyorsak, maçın başından itibaren yapmalıyız. Bu görüntü son derece üzüntü verici. 

Sneijder'in ilk yarının sonundan beri bir problemi var.  Büyük bir özveriyle sakatlığını aşmaya çalışıyor. Önümüzde çok sıkı, seri maç tablosu var. Fizik olarak hazır duruma gelmemiş arkadaşlarımız var. Lazio maçlarıyla ilgili olarak onları görme açısından bugün Semih, Denayer, Lukas ve Carole dahil bunların testlerini yapmak istedik. Bizim adımıza bu akşam için olumlu konuşacağımız birşey yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0