Panorama | Finalin adı belli oldu..

FIAT Türkiye Kupası'nda yarı final mücadeleleri nefes keserken günün sonunda final eşleşmesinin adı da konmuş oldu. Günün ilk maçında Pınar KSK ve Fenerbahçe karşılaşırken, Gigi Datome'nin 2. yarıdaki etkili oyunuyla rakibini 82-72 yenen Fenerbahçe ilk final biletini alan takım oldu. Günün diğer karşılaşmasında ise son topa kadar nefes kesen mücadelenin ardından Darüşşafaka Doğuş, Banvit'i 76-74 yenerek finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu.


FENERBAHÇE - PINAR KARŞIYAKA
Günün ilk maçında Fenerbahçe, 2. yarıda İtalyan yıldızı Gigi Datome ve Ricky Hickman'ın etkili oyunuyla Pınar Karşıyaka'yı 82-72 mağlup etti ve final biletini ilk alan takım oldu. Çekişmeli geçen ilk yarının ardından ikinci yarıda farkı açan ve galibiyete uzanan Fenerbahçe'de, Gigi Datome 21 sayı ile oynarken Bobby Dixon 18 sayı, Ricky Hickman 10 sayı ile oynadı. Pınar Karşıyaka'da ise Lazeric Jones'un 22 sayı-11 asistlik performansı mağlubiyete engel olamadı.

BANVİT - DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ
Günün ikinci maçında Darüşşafaka Doğuş ve Banvit karşılaşırken, son topa kadar süren mücadelenin ardından rakibini 76-74 yenen Darüşşafaka Doğuş finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu. İlk yarıda yediği 24-3'lük serinin ardından ikinci yarıda rakibini yakalayan Darüşşafaka Doğuş, yakaladığı 20-2'lik seri ile öne geçerek maçı kazanmayı bildi. Milko Bjelica 25 sayı-10 ribaund ile galibiyetin mimarı olurken eski dost Marko Markoishvili 15 sayı ile oynadı. Banvitte ise Dominique Johnson'ın 22 sayısı mağlubiyete engel olamadı.

FIAT Türkiye Kupası'nda günün ardından final eşleşmesi ve programı ise şu şekilde oldu.

21 Şubat 2015, Pazar - 18:30
Fenerbahçe - Darüşşafaka Doğuş

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0