Panorama | Kupada ilk gün..

FIAT sponsorluğunda yeni formatı ile Bursa'da düzenlenen Türkiye Kupası bugün start aldı. Günün ilk maçında Fenerbahçe, Demir İnşaat Büyükçekmece'yi yenerken, ikinci maçta Pınar Karşıyaka oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın sonunda Anadolu Efes'i mağlup etmeyi başardı. İlk günün ardından ilk yarı final eşleşmesi de belli oldu. Bugünün kazananları Fenerbahçe ve Pnar Karşıyaka Cuma günü final bileti için mücadele edecek.

FENERBAHÇE-DEMİR İNŞAAT BÜYÜKÇEKMECE
Günün ilk karşılaşmasında Fenerbahçe ligin flaş ekibi Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşılaştı. Maça etkili bir başlangıç yapan Büyükçekmece'ye yanıt vermekte zorlanmayan Fenerbahçe, maçın başında ki soğuk duşu çabuk atlattı ve karşılaşmanın kontrolünü eline aldı. Maçın ikinci periyotu ile de farkı sürekli açmaya devam eden sarı lacivertliler, rahat bir oyunla maçı 89-69 kazandı. Fenerbahçe'de Bobby Dixon 14 sayı-4 ribaund-4 asist ile oynarken Ekpe Udoh 12 sayı-6 ribaund ile mücadele etti. Büyükçekmece'de ise Osiris Eldridge 14 sayı-6 ribaund-4 asist ile oynadı.

PINAR KARŞIYAKA-ANADOLU EFES
Günün diğer karşılaşması ise ilk maça göre çok daha sert ve çekişmeli geçti. Baştan sona gerilim düzeyinin üst düzeyde olduğu maçta Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i son dakikalarda yaptığı atakla 67-66 mağlup etmeyi başardı. Pınar Karşıyaka'da Bracey Wright 19 sayı ile maçın en skoreri olurken Lazeric Jones 16 sayı-3 ribaund-3 asist ile önemli katkı verdi. Anadolu Efes'te ise Dario Saric 14 sayı-7 ribaund ile Karşıyaka'ya direnç gösterirken mağlubiyete engel olamadı.  

Kupanın ikinci gün programı ise şu şekilde:
16:00 Darüşşafaka Doğuş-Trabzon Medical Park
19:00 Galatasaray Odeabank-Banvit

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0