TEVL | Daikin Park'ta açılışı yaptık!

Bu sezon beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Galatasaray HDI Sigorta, ortalamanın da altında bir performans sergileyerek bizleri hayal kırıklığına uğratan bir takım görünümünde. Geçiğimiz hafta sonu gerçekleşen yeni salonumuz Galatasaray SK Taçspor Tesisleri Daikin Park'ın açılışından sonra salonun ilk resmi maçını oynayan takımımız mücadele ettiği İnegöl Belediyespor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı ve uzun bir aradan sonra nefes aldı.

İlk sete sayı ile başlayan takımımız teknik molaya 8-6 önde girdi. Teknik moladan sonra oyun dengeli devam etti. Halil'in sayısı ile teknik molaya 16-13 önde giren takımımız farkı açamasa da kapanmasına izin vermeyerek seti 25-23 kazandı.

İkinci sete yine sayı ile başlayan takımımız rakibine karşı bir üstünlük kuramadı. Rakibin 3 sayılık serisinden sonra pek toparlanamayan takımımız ilk teknik molayı 4-8 geride geçti. Oyunun ikinci bölümünde rakibimiz üstünlüğünü sürdürürken ikinci teknik molada fark 5'e çıktı. Toparlanan takımımız oyunda ve skorda dengeyi bulmayı başardı. Son bölümü iyi oynayarak seti 26-24 kazanmasını bildik.

Üçüncü seti baştan sona üstün götüren rakibimize karşı dengeyi kuramayınca 5-8 ve 11-16'lık teknik mola skorları ile geçilen seti 20-25 kaybettik.

Son set oldukça dengeli başladı. Karşılıklı sayıların olduğu sette ilk teknik molaya 8-7 önde giren Galatasaray HDI Sigorta skor 12-12 olduktan sonra 8 sayılık bir seri buldu ve büyük avantaj yakaladı. Seti 25-15 kazanan takımımız maçı da 3-1 kazandı.

21 puana ulaşan takımımız 8. sıradaki yerini korudu. Maçı pek görmeye alışkın olmadığımız şekilde 15 blok sayısı ile tamamlayan Galatasaray HDI Sigorta 3 de ace sayısı buldu. Joe Sunder 18 sayısı ile maçın en skorer ismi olurken Halil Yücel de 16 sayısı ile takıma katkıda bulundu.

Takımımız TEVL 17. hafta maçını 21 Şubat Pazar günü 16:30'da Bornova Anadolu Lisesi ile deplasmanda oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0