TBVL | Salihli deplasmanında rahat galibiyet!

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nin on dördüncü hafta mücadeleleri geride kaldı. Takımımız Galatasaray bu hafta Salihli Belediyesi'ne konuk oldu. Şu ana kadar ligde başarılı bir performans sergileyen takımımız bu deplasmandan 0-3'lük skorla oldukça rahat ayrılarak puanını 32'ye çıkardı. Takımımız 9 ace ve 7 blok sayısı üretirken Cursty Jackson 13, Charlotte Lets ve Nadia Centoni 12'şer sayı ile oynadılar.

Ev sahibi Salihli Belediyesi maça oldukça hızlı bir giriş yaptı ve ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Teknik moladan sonra toparlanan takımımız üstünlüğü ikinci teknik molaya girmeden eline geçirdi. 3 sayılık fark ile teknik moladan çıkan takımımız setin son bölümünde farkı arttırarak 17-25 ile 0-1 öne geçti.

İkici sette de etkili oyununu sürdüren takımımız ilk teknik molaya 5-8 önde girdi. Üç sayılık farkı ikinci teknik molaya gidilirken ikiye katlayan takımımız seti de 16-25 kazandı. Son sette Salihli Belediyesi biraz daha dirençli bir oyun ortaya koydu. İlk teknik molaya 8-7 önde giren rakibimize umutlanma fırsatı vermedik ve 12-16'lık üstünlükle geçtiğimiz ikinci teknik moladan sonra seti 19-25, maçı da 0-3 kazandık.

 Galatasaray Bayan Voleybol Takımı bir sonraki maçını Sarıyer Belediyesi karşısında 6 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'te Burhan Felek Spor Salonu'nda oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0