TEVL | 6 maçlık mağlubiyet serisi sona erdi..

Bu sezon oldukça vasat bir performans sergileyen erkek voleybol takımımız Galatasaray HDI Sigorta, son 6 resmi maçından mağlup ayrılmış, bu süre içerisinde Avrupa'ya veda etmişti. TEVL'nin on dördüncü haftasında evinde Tokat Belediye Plevne'yi konuk eden takımımız karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak nefes almış oldu. Bu sonuçla ligin zirvesinden fazla kopmayan Galatasaray HDI Sigorta şu anda 18 puan ile 8. sırada. Fakat 4. sıradaki Fenerbahçe'nin yalnızca 22 puanı var bu da hiçbir şeyin bitmediğinin göstergesi. Takımımız 3 ace sayısı bulduğu mücadelede 10 da blok üretti. Takımımızın en skoreri ise 14 sayı ile Halil Yücel oldu.

Maçın ilk sayılarında mağlup olan takımımız ilk fırsatta rakibini yakaladı ve teknik molaya 8-7 önde girdi. İkinci teknik molaya dengeli bir oyunla gidilirken takımımız 16-13'lük skor ile teknik molayı geçti. Tokat ekibi bizi yakalamaya çalışsa da buna izin vermeyen oyuncularımız ilk seti 3 sayı farkı koruyarak aldı.

İkinci set karşılıklı sayılar ile başladı ve takımımız ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Oynadıkça açılan Galatasaray HDI Sigorta ikinci teknik molaya 5 sayı fark ile girdi. Seti de 25-16 kazanan takımımız işini kolaylamış oldu.

Üçüncü sette Tokat ekibi ilk bölümde etkili oynayıp ilk teknik molaya 6-8 önde girdi. Takımımız tempoyu bulmakta çok zorlansa da ikinci teknik molaya gidilirken 16-15 üstünlük yakaladı. Bu noktadan sonra maçı koparan Filenin Aslanları 25-21 ile maçı 3-0 kazandı.


Galatasaray HDI Sigorta 15. hafta mücadelesinde 7 Şubat Pazar günü 16:00'da Ankara deplasmanında Ziraat Bankası ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0