Abdi İpekçi Arena bir kez daha kapalı gişe!..

Avrupa'nın en önemli basketbol salonlarından birisi olan ve Galatasaray taraftarıyla birlikte adeta rakip takımlar için cehenneme dönüşen Abdi İpekçi Arena, 30 Mart Çarşamba günü oynayacağımız Gran Canaria maçında yine kapalı gişe olacak. Sezon başından beri seyircisinin desteğiyle evinde oyun olarak birkaç kademe birden atlayan Yenilmez Armada, bu sezon Abdi İpekçi'de oynadığı 21 maçta 19 galibiyet alırken, sahasında son 13 maçtır kaybetmiyor! 

Bilindiği üzere, yarı final serisiyle Galatasaray Odeabank yeni bir kampanya başlatarak tüm seyircilerini maç günü kırmızı giyinmeye ve salonu #kıpkırmızı yapmaya davet etmişti. Bu bağlamda kulüp, maç günü tam 10.000 adet kırmızı t-shirt dağıtma kararı aldı. Maç öncesinde salon girişlerinde dağıtılacak olan t-shirtlerinizi almayı unutmayın.. Çarşamba akşamı İpekçi'de İspanyollara cehennemi yaşatalım ve final yolunda takımımızla birlikte savaşalım.

Unutmayın; taraftarımızla bir kişi daha güçlüyüz.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0