Eurostep: Bir ihtimal daha var..

Bildiğiniz üzere yeni programımız EuroStep'in ilk bölümünü geçtiğimiz hafta yayınlamıştık. Bu haftada sitemiz editörlerinden Mehmet Beygirci ve Aytunç Aykut Galatasaray Odeabank'ı değerlendirdi. Bu haftanın konu başlıkları; Eurocup'ta Bayern Münih eşleşmesi, ligde Ted Ankara Kolejliler ve Darüşşafaka Doğuş maçları.






2 yorum:

  1. doğru bilgi verirseniz sevinirim. daçka maçı cumartesi 17 de ayhan şahenk te değil, 19:00 da abdi ipekçide. ilk ikiye girmemiz zor ne demek. fenerden bir mağlubiyet gerideyiz. ikili averajda daha üstteyiz. efesle oynamadı, karşıyaka, antep, trabzon gibi çok zor deplasmanlar var. biz maç kaybetmez isek (karşıyaka,banvit,daçka evde)her türlü 2. oluruz. daçkadan 2 galibiyet fazlamız var bu maçı yenilebiliriz gibi birşey söz konusu değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darüşşafaka maçıyla ilgili yeri yanlış söylemişim o benim hatam. Maç Cumartesi günü 19.00'da Abdi İpekçi Arena'da. Diğer konu ise benim şahsi görüşüm tamamen, tabiki bütün maçlara galibiyet parolasıyla çıkmak zorundayız ama sıralama olarak ilk ikiye girme şansımızı düşük görüyorum.

      Sil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0