STSL | Puan almayan kalmasın!

Gerek sportif, gerekse mali anlamda kötü bir sezon geçiren Galatasaray ligin 25.haftasındaki Gençlerbirliği maçında da kötü gidişata son veremedi. Rakip takımlara korku salan, formasıyla, armasıyla galip gelir denen takımımız Ankara'da rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve ligin 25.haftasında 4.sırada yer aldı. Maçtan önce favori kim sorusu sorulduğunda futbol kamuoyunun ortak fikri Gençlerbirliği takımının bu formuyla maçın favorisi olduğu şeklindeydi. Cimbom, bu beraberliğiyle ligde deplasmanda galip gelememe sayısını 9 maça çıkardı.

SATIRBAŞLARI
Sneijder ve Hakan Balta'nın yokluğunda teknik patronumuz Orhan Atik, kadroda bazı değişikliklere gitti. Sakatlığının geçmesiyle kaledeki yerini geri alan Muslera'nın önünde savunma Linnes, Denayer, Semih, Olcan şeklindeydi. Orta sahada kaptan Selçuk'a Bilal eşlik ederken hücum hattında sağda Podolski, solda Yasin , ortada Emre Çolak görev aldı.Bu hücum hattını santrafor bölgesinde Umut Bulut tamamladı.

Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başladı ve böyle son buldu. Son haftaların flaş takımı ev sahibi Gençlerbirliği çok diri ve mücadeleci bir takım. Maçtan önce favori kim sorusu sorulduğunda futbol kamuoyunun ortak fikri Gençlerbirliği takımının bu formuyla maçın favorisi olduğu şeklindeydi.

Maçta ilk gol favori ekip Gençlerbirliği'nden geldi. 17.dakikada Denayer tarafından düşürülen eski futbolcumuz Stancu kazandığı penaltıyı ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Romen golcü Stancu, bu golüyle takımıza attığı gol sayısını 5'e çıkardı. Golden sonra orta saha mücadelesi şeklinde geçen oyunda ilk yarıda tabela değişmedi. İkinci yarıda duran toplarla etkili olmaya çalışan ekibimizde gol duran top sonucu kazanılan penaltıdan geldi. Oyuna girdiği ilk atakta topa elle müdahale eden Doğa'nın yaptırdığı penaltıyı kaptan Selçuk kullandı ve skoru eşitledi. Maçta organize atak yapmakta zorlanan takımımız ve rakip başka gol bulamadılar ve maç 1-1 eşitlikle noktalandı.

Takımımız bu sonuçla puanını 39 yaptı ve 3. sırada yer alan Başakşehir'in 1 puan gerisinde 4.sırada yer aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0