TBVL | Nilüfer Belediye karşısında mağlubiyet..

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nin on dokuzuncu haftasında 4. sıradaki Galatasaray Daikin, Taçspor Daikin Park'ta Nilüfer Belediyesi'ni ağırladı. Mücadeleye set kazanarak başlayan takımımız etkili rakibine karşı üstünlük kuramadı ve maçı 1-3 kaybetti. Bu skorla ligde üst üste üçüncü mağlubiyetini alan kızlar yeni evi Daikin Park'ta henüz galibiyet göremedi.

Maça iyi başlayan taraf deplasman ekibi oldu fakat ilk teknik molaya girmeden toparlanan takımımız 8-6'lık skorla üstünlük sağladı. İkinci teknik molaya gidilirken farkı 5'e çıkaran takımımız aradaki farkı koruyamadı ve set sonuna doğru rakibine yakalandı. 24-23'te mola alan takımımız 27-25 ile seti bitirmeyi başardı.

İkinci sete yine iyi başlayan takım deplasman ekibiydi fakat Galatasaray yine çabuk toparlanarak ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. İkinci bölümde dengeli bir oyun sergilenirken teknik molaya Güldeniz'in sayısı ile 16-15 önde girdik. Yirmili sayılarda avantaj yakalan rakibimiz seti 22-25 kazandı ve durumu eşitledi.

Üçüncü sete bu sefer etkili başladık ve teknik molaya 8-5 önde girdik. Maçın tüm bölümünde olduğu gibi ikinci teknik molaya kadar oldukça hızlı ve etkili gelen takımımız ikinci teknik moladan sonra hep kesilme yaşadı. İkinci bölümde farkı koruyan ve etkili oyununu sürdüren takımımız ikinci teknik molaya da 16-10 üstünlükle girdi. Son bölümde hatalı oynayan takımımız etkili rakibine karşı farkı koruyamadı. Oldukça iyi mücadele veren Nilüfer Belediyesi seti 23-25 kazandı ve durumu 1-2 yaptı.

Dördüncü sette maçın genelinde olduğu gibi Meryem Boz etkili oyunuyla takımımıza zor anlar yaşattı. Plaselere bir türlü önlem alamayan takımımız hücumda da etkisini yitirince son seti 14-25 kaybetti ve üst üste 3. mağlubiyetini almış oldu.

Bu sonuçla Galatasaray Daikin mağlup olmuş olsa da final etabına kalmış oldu. Ligde şu an 4. sırada bulunan takımımızın 5. sıradaki Bursa BŞB ile arasında 11 puan var. Ligin geriye 3 haftası kaldığı için aradaki farkın kapanması imkansız. Lig puanlarının taşınmayacağı final etabında ilk dört sıra takımları lig usülü karşılaşacak. Galatasaray ile beraber Fenerbahçe, Vakıfbank ve Eczacıbaşı final etabında mücadele edecek.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0